Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, împăcare surpinzătoare înainte de pronunțarea divorțului: „Comunicăm non-stop“

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, împăcare surpinzătoare înainte de pronunțarea divorțului: „Comunicăm non-stop“

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că a ajuns la final. După multe apariții publice în care au spus vrute și nevrute, cei doi și-ar fi găsit calea unul către celălalt, cel puțin din spusele impresarei.

Ana Maria îi dorește fostului soț doar să fie fericit, dar crede că în sufletul lui ascunde multă suferință. Impresara regretă că a construit atât de multe cu Reghe, dar speră că el își va da seama ce a făcut.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, împăcare surpinzătoare înainte de pronunțarea divorțului: „Comunicăm non-stop“

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici.

Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r. Corina Caciuc) atât de aproape de noi? (…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.”, a declarat Anamaria Prodan la televizor.

Fiul Anei și al lui Reghe nu vrea să-și vadă tatăl

Cat despre fiul lor, Ana Maria Prodan spune că nu vrea să-și vadă tatăl sub nicio formă. Acesta ar fi foarte orgolios și nu și-ar putea ierta tatăl pentru faptul că l-a părăsit. În plus, nu și-ar dori să stea în compania Corinei, motiv pentru care ar evita să ia contact și cu Reghe.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu.”, spune impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: