Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan și Ronald Gavril, decizie radicală la doar o lună de relație: „Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, decizie radicală la doar o lună de relație: „Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui”

În lumea mondenă a României, o veste surprinzătoare a atras atenția publicului: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au luat o decizie radicală după doar câteva săptămâni de relație intensă. Adrian Pescariu, apropiat al Anei, a dezvăluit detalii despre această hotărâre care i-a uimit pe mulți.

Despărțirea de Laurențiu Reghecampf a fost urmată de o perioadă de schimbări semnificative în viața impresarei. Cu o relație de scurtă durată cu Flavius Nedelea în trecut, Anamaria Prodan pare că a găsit liniștea sufletească în brațele lui Ronald Gavril. Cu toate că au avut doar o lună de relație, cei doi au decis să-și consolideze legătura prin a se muta împreună, o schimbare surprinzătoare și rapidă.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se mută împreună

Adrian Pescariu a relatat modul în care cei doi s-au cunoscut, dezvăluind că întâlnirea lor a avut loc la masa de Crăciun. Se pare că Ronald Gavril a reușit să cucerească inima Anamariei prin atenția și grijulia sa, oferindu-i o perspectivă proaspătă asupra relațiilor.

„Ana este foarte fericită și liniștită în acest moment. Are planuri mai mari decât atât pentru viitor. Totul între ei a fost inopinant. Ei s-au cunoscut la masa de Crăciun. El este foarte atent și gijuliu cu ea. Boxeurii sunt mai rigizi, dar el face niște gesturi rare. Urmează și el foarte curând să vină în România. Vor participa împreună la niște evenimente și s-ar putea ca el să stea mai mult, va sta cu Ana bineînțeles. Ronald are o carieră fabuloasă în America. Ana se bucură de moment”, a declarat Adrian Pescariu.

Recent, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii incendiare, demonstrând că, în ciuda relației sale noi, nu renunță la pozele provocatoare care o caracterizează. La 51 de ani, impresara se bucură de o formă fizică de senzație.

Ronald Gavril renunță la viața din America pentru Anamaria Prodan

Ronald Gavril, pugilist în vârstă de 37 de ani, a rupt tăcerea despre relația lor, confirmând că se iubește cu Anamaria Prodan și subliniind că se completează perfect. Cei doi au petrecut Revelionul împreună în America, iar Ronald Gavril s-a întors în țară după mai mulți ani petrecuți în SUA.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, declara Ronald Gavril, conform prosport.ro.

În ciuda trecutului său romantico-monden, în care se referea la Laurențiu Reghecampf ca „Soarele meu”, Anamaria Prodan i se adresează acum noului iubit cu apelativul „Unicul”. Revelionul a fost petrecut împreună în America, iar cei doi au fost recent nași de cununie în Las Vegas pentru niște prieteni apropiați ai impresarei.

Ronald Gavril, cu 14 ani mai tânăr decât Anamaria Prodan, a făcut o revenire în țară după o perioadă petrecută în SUA, iar relația lor pare să se consolideze pe zi ce trece. Cu privire la viitor, cei doi se arată încrezători și dedicați, construind împreună un viitor minunat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: