Redactia.ro

Anamaria Prodan și Tamaș se distrează! Au dat o fugă la mare

Anamaria Prodan și Tamaș distracție la mare

Anamaria Prodan și Tamaș se distrează! După tot scandalul din ultimele două zile, fotbalistul pare să nu aibă nicio problemă. Așa că și-a luat puțin timp liber și a dat o fugă până la mare. Nu singur, ci cu agentul său, Anamaria Prodan. În acest timp colegii săi de la Hapoel au disputant un meci amical cu Rapid. Potrivit unor surse, Gabi Tamaș a venit astăzi la antrenamentul echipei sale, însoțit de impresara Anamaria Prodan. La prima vedere era liniștit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Jucătorul a cerut rezilierea contractului. Sefii oricum se gândeau la această variantă sau să-l trimită la un specialist pentru problemele cu alcoolul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My sister my life best agent in the world????

O postare distribuită de GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) pe

Patronul i-a dat timp de gândire

Totuși patronul echipei Yoav Katz spune că vor purta discuțiile finale peste câteva zile.

„Ne-am întâlnit astăzi şi am spus că hai să mai aşteptăm câteva zile. Fiecare se va gândi ce vrea să facă şi vom vorbi din nou peste două-trei zile. Nu l-am întrebat unde a fost. Îmi place mult de el, e la Hapoel de doi ani, ne-a ajutat mult, am câştigat Cupa, Supercupa, e un tip puternic care face parte din echipă. E un tip foarte iubit. Nu voi spune ce am discutat cu el, e privat, dar singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că vom vorbi din nou peste două-trei zile şi vom lua o decizie. Lăsaţi-mă să mă gândesc câteva zile şi să-mi clarific sentimentele „, a declarant Katz, la Digi Sport după meciul cu Rapid.

De unde a pornit scandalul

După un meci amical, Gabi Tamaș a dispărut aproape o zi din cantonament. După ce sâmbătă a luat cina cu coechipierii săi într-un restaurant din nordul capitalei, a plecat și nu a mai dat niciun semn. Duminică nu s-a prezentat la antrenament. Până la ora 21.00, nimeni nu a știut nimic de soarta sa. Atunci, potrivit publicației ONE.CO.IL, Gabriel Tamaș l-a contactat pe președintele echipei Hapoel, Oren Sterling. I-a spus că totul este bine și că s-a întâlnit cu un prieten. Tamaș, 35 de ani, e la al 14-lea club din cariera. În luna martie a acestui an, a stat în arest timp de o săptămână după ce a fost prins de poliție băut la volan cu 205 km/h. A mai petrecut apoi o perioadă în arest la domiciliu, iar apoi a fost iertat de conducere, care i-a acordat și prelungirea contractului.