Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Vedeta a venit însoțită de copiii ei

Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Vedeta a venit însoțită de copiii ei

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Vedeta a venit însoțită de copiii ei

Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Impresara și-a făcut apariția la tribunal pentru al doilea termen în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a venit însoțită de doi dintre copiii săi, Bebeto și Sarah. Toti trei au ales o ținută neagră.

Anamaria Prodan, ținută neagră din cap până-n picioare la tribunal. Vedeta a venit însoțită de copiii ei

Astăzi, 4 aprilie, are loc al doilea termen în procesul de divorț al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta și-a făcut apariția la tribunal însoțit de Bebeto și Sarah, doi dintre copiii ei. Anamaria s-a îmbrăcat în negru, la fel și copiii ei. De asemenea, până și Laurențiu și Luca Reghecampf au îmbrăcat tot ținute de culoare neagră atunci când s-au întâlnit cu toții la tribunal. După ce a ieșit din sala de judecată, vedeta a stat de vorbă cu jurnaliștii. „Eu l-am învățat să fie mândru. Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar, că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să facem la notar. El nu prea mai are nimic. Nu prea mai are avere, pentru că a cam împrăștiat-o”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai văzut de un an, iar astăzi s-au întâlnit la Judecătoria Buftea. „Nu știu, avocatul trebuie să vă spună că am foarte multe procese nu mai știu (n.r. – despre ce se va discuta). Ordonanța preşedinţială am câștigat-o, am câștigat două. Emoții?”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars înainte să intre în sala de judecată. De asemenea, impresara a declarat că Reghe nu și-a îmbrățișat copiii, motiv pentru care a este extrem de revoltată. „Toți copiii suferă și nu e normal ca după atât timp să vii și nici să nu pui mâna pe ei”, a mai declarat impresara.Sarah, fiica Anamariei Prodan,a început să plângă cât și-a văzut fratele, pe Luca, iar fiul cel mare al lui Reghe nu a vrut să discute cu jurnaliștii.

Sarah, despre divorțul dintre mama sa și Reghecampf

Sarah Dumitrescu a venit special din SUA, acolo unde locuiește de câțiva ani, ca să îi fie alături mamei sale la divorț. Sarah este dezamăgită de Laurențiu, pe care l-a considerat un tată pentru ea. „Din câte am înțeles eu, chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflatAm fost și încă sunt (n.r. – dezamăgită). Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat”, a spus Sarah Dumitrescu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: