Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Vrea să-l determine să-i înapoieze tot ce a luat

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Vrea să-l determine să-i înapoieze tot ce a luat

GALERIE FOTO (2) Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni pentru prima oară în fața instanței în data de 7 februarie pentru divorț, dar neînțelegerile dintre ei continuă. Impresara este hotărâtă să primească înapoi tot ceea ce i-a fost luat, așa că a făcut în mod public o promisiune în acest sens.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Vrea să-l determine să-i înapoieze tot ce a luat

Înainte de orice, Anamaria Prodan este o femeie dedicată familiei sale. Își iubește copiii mai mult ca orice, așa că este determinată să facă tot ce-i stă în putere pentru a-și recupera averea. Din informațiile furnizate până în acest moment de impresară, Laurențiu Reghecampf ar fi luat o parte importante din banii pe care soția sa i-a strâns de-a lungul anilor. Mare parte din aceștia provin din moștenirea lăsată de Ionela Prodan, în timp ce restul au fost câștigați din afaceri.

Începutul de an a găsit-o pe Anamaria liniștită și dornică să-și facă dreptate. După ce a depus două plângeri penale pe numele încă soțului său, este hotărâtă să lupte pentru banii luați de acesta.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan a terminat declarațiile cu o remarcă ironică la adresa fostului său partener

Mai mult, Anamaria Prodan a cerut oamenilor să îi acorde același respect pe care i l-au oferit și până acum. I-a ironizat pe Laurențiu Reghecampf și pe actuala sa iubită, spunând că sunt mult prea dornici să devină persoane publice. Este convinsă că în final i se va face dreptate, mai ales că greșelile soțului său nu vor putea fi reparate niciodată.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor. Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a mai declarat impresara, pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: