Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede. Impresara îl dă în judecată pe avocatul lui Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede. Impresara îl dă în judecată pe avocatul lui Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede. Impresara vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a declarat că are multe procese, inclusiv cu actuala iubită a antrenorului. Mai mult, vedeta a spus că îl va da în judecată pe avocatului soțului său.

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede. Impresara îl dă în judecată pe avocatul lui Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după 15 ani de căsnicie. Antrenorul are o nouă relație cu o altă femeie, iar peste câteva săptămâni Reghe va deveni tată pentru a treia oară. Chiar și așa, Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede de soțul ei, mărturisind că a pierdut șirul proceselor. Impresara a spus că își dorește să nu mai știe nimic despre tatăl fiului ei și nu îl mai vrea pe antrenor în viața ei și a copiilor ei.

”Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez. Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan a declarat că își dorește să scape cât mai curând de această căsnicie, mărturisind că l-a dat în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că acesta ar fi făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care trebuie să dea socoteală. „Avocatul lui Reghecampf o să fie dat în judecată de către mine. Domnul avocat a făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care va da socoteală. Va trebui să le demonstreze și să le și probeze cumva”, a mai zis pentru sursa citată.

Anamaria Prodan își dorește ca după Paște să fie divorțată

Anamaria Prodan a declarat că după Paște s-a solicitat o întrevedere între avocați pentru a se negocia despărțirea pe cale amiabilă. Vedeta vrea să încheie cât mai repede procesul de divorț și să se îndepărteze pentru totdeauna de cel care i-a fost soț vreme de de 15 ani. „Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște!”, a mai zis Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara a dezvăluit că lui Laurențiu Reghecampf i-ar fi frică de ea, pentru că știe că este o fire vulcanică. Acesta ar fi și motivul pentru care antrenorul deschide multe procese de calomnie. Anamaria Prodan a avut un sfat pentru cei din jurul ei, declarând că trebuie să fie atente la ceea ce fac și la consecinte. ”Așa… un sfat de la cel mai bun dintre cei mai buni. Luați exemplu și aveți grija de familie caci femeile de oraș dispar după ce si văd sacii in căruță ,trec și distracțiile și bețiile și drogurile și toate nenorocirile … doar ceea ce lăsați după noi contează. Atenție mare când se trage linie! Dacă a trecut viața pe langa voi si v-ați umplut de alcool, de nenorociri, de prostituate una mai mare ca alta …dacă nici măcar nu realizați …înseamnă ca ați făcut umbră pământului degeaba”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: