Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan i-a făcut o nouă declarație de dragoste lui Reghe

Anamaria Prodan i-a făcut o nouă declarație de dragoste lui Reghe

Cu toate că procesul de divorț este în desfășurare, Anamaria Prodan i-a făcut o nouă declarație de dragoste lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Reghecampf și Prodan vor rămâne cel mai frumos cuplu din România”

Anamaria Prodan încă este de părere că ea și Laurențiu Reghecampf au fost și vor rămâne cel mai puternic cuplu din showbiz-ul românesc, chiar dacă drumurile lor s-au separat.

Impresara mai spune că amintirile lor vor rămâne aceleași, indiferent de motivele despărțirii lor. Mai mult decât atât, aceasta a adăugat că pentru amândoi copiii vor rămâne cei mai importanți.

“Și cu asta am spus tot 🙌 eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF ❤️ Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever ❤️🙌

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pt copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a spus impresara pe Instagram.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu s-a terminat. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au prezentat la Judecătoria Buftea pentru a continua formalitățile. Femeia a declarat, însă, că își dorește ca acest proces să se încheie cât mai curând. Ea își divorțul să aibă loc la notar.

“Am căutat o variantă să divorțăm la notar. Ne dorim să încheiem acest circ. El nu vrea să meargă la notar că știe că trebuie să vină partajul. (…) Nu prea mai are (n.r. avere), a cam împrăștiat-o.”, a declarat impresara la Antena Stars.

Impresara a venit alături de fiul ei și al antrenorului, Bebeto, dar și alături de una dintre fiicele sale din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf a fost însoțit de Luca, fiul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: