Redactia.ro
Home » Monden » Anca Dumitra a devenit mamă pentru prima dată. Bucurie imensă pentru actrița din „Las Fierbinți”

Anca Dumitra a devenit mamă pentru prima dată. Bucurie imensă pentru actrița din „Las Fierbinți”

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din serialul „Las Fierbinți”, a trăit un moment emoționant în viața sa personală. Pe 18 septembrie 2024, actrița a adus pe lume primul său copil, devenind astfel mămică pentru prima dată. Vedeta și soțul ei, Manfred Spendier, sunt în culmea fericirii, iar vestea nașterii a fost primită cu bucurie de fanii lor. Sarcina Ancăi a decurs fără mari dificultăți, iar acum familia lor este completă.

Sarcina fără complicații și fericirea cuplului

Într-o serie de declarații făcute pe parcursul sarcinii, Anca Dumitra a împărtășit că s-a simțit minunat și a avut o experiență fără mari probleme. Ea a dezvăluit că, în ciuda unor mici disconforturi în primul trimestru, restul sarcinii a fost o perioadă plină de energie și entuziasm. În luna aprilie 2024, actrița a anunțat public că este însărcinată și a împărtășit primele imagini cu burtica de graviduță.

Cu toate acestea, Anca și Manfred au ales să păstreze sexul copilului o surpriză până în momentul nașterii, evitând să dezvăluie detalii despre acest aspect în public. Actrița a menționat că îi place să vadă cum oamenii își dau cu părerea și s-a bucurat de acest joc de anticipație.

Dragostea și sprijinul soțului

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de la sfârșitul anului 2022, iar în luna aprilie a acestui an și-au unit destinele într-o ceremonie discretă. Manfred a fost alături de Anca pe tot parcursul sarcinii, iar cei doi și-au construit împreună o viață plină de iubire și susținere reciprocă.

Pentru Anca, sprijinul soțului a fost esențial în această perioadă specială, iar cei doi sunt acum pregătiți să își înceapă viața de părinți. Vedeta de la Pro TV a mărturisit de-a lungul timpului cât de importantă este familia pentru ea, iar acum, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, această familie devine și mai completă.

O nouă etapă în viața vedetei din „Las Fierbinți”

Cunoscută pentru rolul său carismatic din „Las Fierbinți”, Anca Dumitra a cucerit inimile românilor prin talentul său actoricesc și prin naturalețea cu care își interpretează personajul. Deși este acum mamă pentru prima dată, actrița nu a oferit încă detalii despre planurile sale profesionale viitoare.

Totuși, fanii ei sunt siguri că, în ciuda noilor provocări pe care maternitatea le aduce, Anca va continua să strălucească atât în viața personală, cât și în cariera sa de succes. Pentru moment, însă, vedeta se bucură de fiecare clipă petrecută alături de bebelușul său, iar cei apropiați le doresc doar bucurii și sănătate în această nouă etapă a vieții lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: