Redactia.ro
Home » Știri » Anca Pandrea, dusă de urgență la spital, după ce a leșinat în plină stradă! Diagnosticul primit de soția regretatului Iurie Darie de la medici

Anca Pandrea, dusă de urgență la spital, după ce a leșinat în plină stradă! Diagnosticul primit de soția regretatului Iurie Darie de la medici

Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie, a leșinat pe stradă în timpul unei vacanțe pe care a ales s-o petreacă la Brașov. Actrița a avut nevoie ulterior nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a rămas internată în spital pentru mai multe investigații.

Soția regretatului actor Iurie Darie a povestit clipele de groază, după ce i s-a făcut rău în timpul unei vizite la o mănăstire din Brașov. Actrița a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, iar în prezent se află în București.

Anca Pandrea a leșinat în plină stradă

„De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.

Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii.
Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a povestit actrița pentru Impact.ro.

Anca Pandrea, diagnosticul primit de la medici după ce a leșinat în stradă

„M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a mai explicat Anca Pandrea

În urma incidentului, soția regretatului Iurie Darie a făcut mai multe investigații, în urma cărora i s-a transmis că suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3, potrivit informațiilor Antena 3.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: