Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital. Ce se întâmplă cu vedeta: „Am chemat ambulanța”

Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital. Ce se întâmplă cu vedeta: „Am chemat ambulanța”

De ce boală a suferit soțul Ancăi Serea. Soția lui Adi Sînă a povestit drama prin care a trecut

Anca Serea, una dintre cele mai sexy mămici din România, are probleme de sănătate. Vedeta și mama a șase copii apare într-o fotografie în care se află pe patul de spital, iar cel care a făcut postarea a fost chiar soțul său, Adrian Sînă. Tot acesta a spus că este alături de soția sa în aceste momente dificile.

Dacă zilele trecute era la cumpărături într-unul dintre cele mai mari mall-uri din capitală, astăzi, Anca Sînă Serea se află pe patul de spital. Anunțul a fost făcut chiar de soțul acesteia care a declarat că este alături de soția sa: „Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”,a scris Adrian Sînă pe pagina sa de Facebook.

Anca Sînă Serea a ținut să își liniștească fanii

Imediat ce a putut să o facă, Anca Sînă Serea a reușit să transmită un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare. Aceasta a declarat că a revenit o problema mai veche de sănătate și că speră să se întoarca în sânul familiei, cu forțe proaspete. Vedeta a mai avut și în trecut probeleme de sănătate, cu precădere legate de anemia care îi tot face zile negre: ”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfect, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobină este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a declata Anca Sînă Serea pentru internauți.

Nu își va putea sărbători fiica de 13 ani

Din păcate, Anca a trebuit să se interneze în spital în ziua în care fiica sa din prima căsătorie cu afaceristul Filip Poplingher, Sara, împlinește 13 ani. Însă a promis că se vor reuni și că vor petrece în familie. ”Astăzi este ziua Sarei și cel mai rău îmi pare că nu pot să fiu alături de ea, dar știe că este inima mea. Face 13 ani”, a scris Anca pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: