Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea

Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea

Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea

Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea. Vedeta își ruga soțul să nu o mai filmeze, iar el a făcut filmulețul public.

Familia Sână – Serea a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional. Deși toată lumea este bine și sănătoasă, a trebuit să-și ia rămas bun de la casa în care au locuit atâția ani. Se pare că cea mai afectată a fost Anca Serea. Mama eroină a showbiz-ului românesc nu și-a mai putut stăpânii lacrimile și a plâns în fața camerei de filmat. În timp ce Adi Sână filma pentru vlogg-ul pe care aceștia îl au, Anca Serea ”își înghițea lacrimile” și își ruga soțul să nu o mai filmeze.

Anca Serea a fost filmată de Adrian Sână în timp ce plângea

Cu scurt timp înainte ca una dintre cele mai numeroase familii din showbiz-ul românesc să-și părăsească cuibușorul, părinții au filmat pentru canalul lor de youtube. Printre ele, Adi Sână le-a amintit abonaților săi, dar și persoanelor care îi urmăresc că vechea lor locuință este scoasă la vânzare, dar se poate și închiria. Anca Serea este foarte atașată de această casă și a recunoscut că dacă spațiul nu devenea neîncăpător pentru ei, nu s-ar fi mutat niciodată. Bruneta și-a explicat și lacrimile pe care le-a vărsat fără să vrea.

„O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi. A investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație.’, a mai spus Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: