Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea a luat o decizie surprinzătoare. Care este motivul pentru care și-a retras fiica de 4 ani de la grădiniță

Anca Serea a luat o decizie surprinzătoare. Care este motivul pentru care și-a retras fiica de 4 ani de la grădiniță

Anca Serea și-a retras fiica de la grădinita

Anca Serea, cunoscută pentru cariera sa în televiziune și pentru rolul de mamă a șase copii, a luat recent o decizie radicală în ceea ce privește educația fiicei sale în vârstă de patru ani, Leah. Vedeta a hotărât să își retragă fiica de la grădiniță, explicând motivele care au stat la baza acestei hotărâri. În ciuda încercărilor de a o integra pe Leah în colectivitate, Anca Serea consideră că micuței îi este mai bine acasă, unde poate beneficia de atenția și sprijinul familiei.

Integrarea dificilă a lui Leah în colectivitate

Leah, fiica Ancăi Serea și a lui Adi Sînă, a fost înscrisă în regimul de învățământ preșcolar timp de doar șase luni. În această perioadă, vedeta a observat dificultăți în adaptarea fetiței la mediul colectiv, în principal din cauza barierei lingvistice și a independenței sale accentuate.

Nu merge la grădiniță deocamdată, are 4 ani și ceva, a mers. Este o opțiune personală deocamdată, se pregătește acasă, are o profesoară, are o educatoare, are clubul de dans, deocamdată nu merge în comunitate.

Consider că niciun copil nu este suficient de pregătit să fie despărțit de mama lui în primul rând și cred că de aceea îi facem ca să petrecem mai mult timp cu ei. Am încercat, Leah a mers vreo jumătate de an, dar nu, consider că ei îi este mai bine acasă, lângă mine.”, a dezvăluit Anca Serea.

Pregătirea acasă și dificultățile lingvistice

Anca Serea a menționat că Leah este un copil foarte inteligent și independent, dar faptul că vorbește predominant limba engleză a îngreunat integrarea ei în colectivitate. Micuța recunoaște toate literele și cifrele și a început să citească, dar comunicarea cu copiii care vorbeau românește a fost o provocare.

Leah este un copil foarte independent, foarte inteligent, are 4 ani și jumătate, recunoaște toate literele, toate cifrele, aproape că a început să citească, are niște progrese semnificative, dar ea vorbește limba engleză mai mult și mai puțin română. Comunică mai mult în engleză și i-a fost greu să zicem așa să se înțeleagă cu copiii de vârsta ei, care vorbeau românește”, a explicat Anca Serea.

Planuri pentru viitorul educațional al lui Leah

În ciuda retragerii de la grădiniță, Anca Serea nu a luat încă o decizie finală în privința viitorului educațional al fiicei sale. Vedeta își dorește ca Leah să studieze în limba română, deși recunoaște că fetița este mai confortabilă comunicând în engleză. Anca Serea este hotărâtă să nu pună presiune asupra micuței și să ia deciziile în funcție de nevoile și progresul acesteia.

Nu am luat vreo hotărâre acum sincer, dacă va urma o programă în limba engleză sau în română, aș vrea totuși în română să studieze că aici trăim și așa mi se pare corect, dar nu am pus niciun fel de presiune. Toți copiii noștri au mers cam de pe la 4 ani la grădiniță, de aceea nu e nicio presiune nici cu ea, draga de ea”, a încheiat vedeta.

Anca Serea, mamă a șase copii și soție a lui Adi Sînă, reușește să își mențină o carieră profesională activă în timp ce se ocupă de nevoile educaționale ale copiilor săi. Decizia de a o retrage pe Leah de la grădiniță reflectă dorința ei de a asigura cel mai bun mediu pentru dezvoltarea fiicei sale, punând accent pe importanța timpului petrecut în familie și pe adaptarea metodelor de învățare la nevoile individuale ale copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: