Redactia.ro
Home » Știri » Anca Serea a născut! Ce inseamna numele celui de-al șaselea copil

Anca Serea a născut! Ce inseamna numele celui de-al șaselea copil

Anca Serea a născut

Anca Serea a născut! Așteptarea a luat sfârșit. Anca Serea a adus pe lume cel de-al șaselea copil. A nascut prin cezariana 0 fetiță pe nume Leah Maria.

Fericita mamică a avut parte de un travaliu destul de scurt. Aproximativ 3 ore a durat așteptarea din spital. Chiar dacă vedeta trebuia să nască la sfârșitul lunii trecute, totul a decurs perfect.

Anca Serea și Adi Sîna mai au înca 5 copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise. Puștii Sînă -Serea au așteptat cu nerăbdare apariția surorii lor mai mici.

Anca Serea și Adi Sînă, discuții despre numele copilului

„Ne-am gândit, dar… (n.r. arată spre soţia sa). Anca propune Leeah, doar că ea îl scria cu doi „e”. Teoretic şi normal se scrie Leah. E foarte simplu, verifici Google-ul. Aflăm repede cum se scrie Leah.”, a declarat Adi Sînă la o emisiune tv.
„Şi aici e o întreagă discuţie. Depinde, depinde… depinde în ce ţară! Mai ales după ce fac o postare îmi spune: baby, vezi că iar ai mâncat un „e” sau vezi doar ai pus un singur „e”… Până data viitoare, ne vom hotărî. Adi are mereu dreptate”, a completat Anca Serea.

Numele ”Leah” are semnificație biblică

Ca-n cazul celorlați cinci copii, Anca Serea a ales un nume cu resonanță biblică pentru mezină. Numele ”Leah” este de origine ebraică și înseamnă ”puternic și curajos ca un leu”. Leah reprezintă numele uneia dintre soțiile profetului Vechiului Testament Iacov.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, divorț cu scandal!

Astăzi, când a ajuns la spital, Anca Serea a postat un mesaj plin de emoție pe contul său de instagram: ”Doamne ajută! Din nou la control!”. A plecat cu gândul că ar putea fi o alarmă falsă, însă s-a dovedit că micuța nu a vrut să se mai lase așteptată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini