Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea a primit o veste teribilă, în prag de Sărbători. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile: «Ne-a promis că se va întoarce»

Anca Serea a primit o veste teribilă, în prag de Sărbători. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile: «Ne-a promis că se va întoarce»

familia ancai serea

Anca Serea trece prin momente dificile, în prag de Sărbători. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, vedeta a dezvăluit pe Instagram care este motivul pentru care Crăciunul va fi mai trist pentru ea și familia ei.

Anca Serea a primit o veste proastă din partea bonei

Anca Serea este foarte activă în mediul online, acolo unde vorbește adesea fanilor despre evenimentele care se petrec în viața ei. Sinceră și deschisă, Anca le povestește întâmplările bune, dar și cele mai puțin fericite. Iată că, în prag de Sărbători, Anca a primit o veste care a întristat-o profund: bona Mery a decis să plece acasă, la cei trei copii ai săi. Se pare că aceasta nu va reveni la familia Serea-Sînă prea curând, ci abia în luan februarie.

Anca susține că lipsa acesteia va fi simțită profund de copiii care o îndrăgesc, dar și de către adulți pentru că Mery era un real ajutor și avea întotdeauna o energie deobordantă. Așadar, Mery nu era doar bona copiilor, ci se integrase perfect în familie și era considerată de-a casei, așa cum s-ar spune în mod informal.

Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre, așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră, penru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei, are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea, sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie, dar cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare”, a povestit Anca Serea, vizibil afectată de cele petrecute. 

Anca Serea este mama a șase copii

Anca Serea este mama a șase copii, doi din căsătoria cu fostul său soț, care a fost răpus de o boală nemiloasă și patru din mariajul cu Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Cu toate acestea, fosta prezentatoare Prima TV spune că nu îi este greu, chiar dacă partenerul său nu este mereu acasă să o ajute. Are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale și a bonei Mery. Deși programul îi este întotdeuna aglomerat, Anca găsește și timp pentru câteva momente de răsfăț.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte  înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare. Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, povestea vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: