Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, noi probleme de sănătate! Se va opera săptămâna viitoare: „Am trecut printr-o mare spaimă…” 

Anca Serea, noi probleme de sănătate! Se va opera săptămâna viitoare: „Am trecut printr-o mare spaimă…” 

Anca Serea probleme de sanatate

Anca Serea se confruntă din nou cu probleme serioase de sănătate, la vârsta de 42 de ani. În urma unor dureri abdominale severe, care au început duminica trecută, vedeta a trecut printr-o săptămână de investigații medicale și tratamente complexe la o clinică privată din București. Cu regret, medicii au comunicat Ancăi o veste neplăcută: va fi necesară o intervenție chirurgicală care va avea loc în săptămâna viitoare. Iată toate detaliile!

Anca Serea: „Mergeți la medic ori de câte ori corpul vă transmite că ceva nu este în regulă”

Anca Serea le-a transmis urmăritorilor ei un mesaj pe rețele de socializare, îndemnând pe toată lumea să meargă la medic ori de câte ori corpul transmite semnale:

„Nu degeaba se spune că sănătatea este mai bună decât toate. Am trecut printr-o mare spaimă zilele trecute, când, duminica dimineața, în urma unor dureri abdominale mari am ajuns la spital cu suspiciune de apendicită și m-am aflat doar la un pas de operație…

După consult, ecografie și CT, slavă Domnului, diagnosticul a fost confirmat rapid și am fost externată cu acordul meu, iar, în prezent, sunt monitorizată de către medici și urmez un tratament.

Am scris aceasta postare pentru a vă atrage atenția să mergeți la medic ori de câte ori corpul vă transmite că ceva nu este în regulă!”, a fost mesajul vedetei, pentru fanii ei de pe Instagram.

Anca Serea, diagnosticată cu anemie severă

Anca Serea nu a fost ferită de problemele de sănătate în ultimul timp. Ea a experimentat stări frecvente de leșin, care au necesitat transportul la spital și administrarea de tratament prin perfuzii, deoarece a fost diagnosticată cu anemie severă, motiv pentru care va face o intervenție chirurgicală:

„Am apendicele inflamat genetic. Urmează ceva ce nu mi-aș fi dorit: operația. Săptămâna viitoare voi face acestă intervenție. Am ceva emoții, dar sunt sigură că totul va fi bine. Azi îmi spune doctorul data exactă în funcție de programări”,a povestit Anca Serea pentru Click! 

La începutul vacanței de vară, atât ea, cât și ceilalți membrii ai familiei au avut o infecție oculară:

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, a povestit, îngrijorată, Anca Serea, la vremea respectivă pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: