Redactia.ro
Home » TV » Anca Serea și Adi Sînă, despre al 7-lea copil: ”De ce nu?” / ”O să-l fac!”

Anca Serea și Adi Sînă, despre al 7-lea copil: ”De ce nu?” / ”O să-l fac!”

GALERIE FOTO (3)

Anca Serea și Adi Sînă ar putea să devină părinți pentru a șaptea oară. Chiar cântărețul a spus acest lucru, doar că ar interveni apoi o problemă, pe care însă ar rezolva-o. Anca a dat asigurări că va veni și al șaptelea copil.

Anca Serea și Adi Sînă, despre al 7-lea copil: ”De ce nu?”

Anca Serea a adus șase copii pe lume, însă și-l dorește și pe al șaptelea. Vedeta a ținut să sublinieze că nu este însărcinată, însă chiar artistul a făcut dezvăluirile. Invitat într-o emisiune televizată, Adi Sînă a fost întrebat dacă în viitorul apropiat și-ar mai face apariția încă un copil. A spus că ar fi un lucru frumos, iar singura problemă pe care ar putea să o întâmpine este redenumirea numelui site-ului, care acum este „6 copii.ro”.

„Da, de ce nu? Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a mărturisit Adi Sînă.

Pasiunea Ancăi Serea pentru copii a început atunci când ea voia să devină educatoare. Deși nu a ajuns educatoare, de copii s-a îndrăgostit iremediabil.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”,  a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Mama-eroină a showbizului autohton nu exclude ideea de a-și mări din nou familia. La vârsta de 40 de ani, Anca Serea este un fenomen, fiind deja mamă a șase copii, s-a reîntors în televiziune și are o viață extrem de plină.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis”, spunea Anca Serea, anul trecut în martie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: