Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea și Adrian Sînă au dezvăluit ce planuri au pentru Crăciunul acesta: „Se mai pot modifica planuri..”

Anca Serea și Adrian Sînă au dezvăluit ce planuri au pentru Crăciunul acesta: „Se mai pot modifica planuri..”

Sărbătorile de iarnă îi găsesc pe Anca Serea și Adrian Sînă mai fericiți ca niciodată și foarte activi din punct de vedere profesional. Au o familie numeroasă, multe proiecte, dar mereu găsesc timp și pentru relația lor. Au dezvăluit cum își vor petrece Crăciunul, dar și cum reușesc să petreacă clipe romantice împreună, departe de agitația de acasă.

Timpul petrecut în doi este foarte rar pentru ei

Anca Serea și Adrian Sînă au una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă românească, lucru pentru care au fost mereu apreciați de publicul lor. Au șase copii, dar reușesc mereu să evolueze pe plan profesional și să aibă o căsnicie fericită. Chiar dacă prezentatoarea de știri se confruntă cu probleme de sănătate, dragostea celor dragi o ajută mereu să fie zâmbitoare și să aibă o energie pozitivă.

Compozitorul a recunoscut că viața cu mulți copii nu este deloc ușoară, chiar dacă unul dintre ei a părăsit deja căminul părintesc. Serile sunt cel mai aglomerat moment din zi pentru ei, așa că momentele de cuplu sunt destul de rare. Anca preferă mereu să se asigure că totul este pregătit pentru micuții săi, dar Adrian are grijă să o scoată din această rutină ori de câte ori este posibil.

„Am reușit să o răpesc un pic pe Anca ca să venim la film. A fost foarte aproape să zică că nu vine. Vă imaginați cum arată o casă cu cinci copii, că unul e plecat. Seara se desfășoară niște activități destul de importante, cum e cina, trebuie să-i pregătim a doua zi de școală, temele care au mai rămas. Este un proces foarte activ.”, a declarat Adrian Sîna pentru Antena Stars.

Anca Serea și Adrian Sînă au dezvăluit ce planuri au pentru Crăciunul acesta

Cum pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar Adrian Sînă și Anca Serea au făcut deja planuri legate de aceste zile minunate. Crăciunul este minunat în familie, așa că preferă să-l petreacă acasă, alături de copii lor.

Au recunoscut că plănuiesc și o mică escapadă la munte, dar acest lucru nu este încă sigur 100%. Cel mai important pentru ei este să petreacă momente alături de copiii lor, așa că aceasta va fi prioritatea lor principală.

„Cred că vom sta acasă de sărbători, se mai pot modifica planuri, cred că la munte puțin, dar în principiu vom sta acasă”, a declarat Adrian Sîna pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: