Redactia.ro
Home » Știri » Anca Țurcașiu a devenit bunică. Cum o cheamă pe nepoțică

Anca Țurcașiu a devenit bunică. Cum o cheamă pe nepoțică

Fiul Ancăi Țurcașiu și soția sa, Andreea, au devenit părinți pentru prima dată, iar artista a împărtășit vestea pe rețelele de socializare. Vedeta radiază de fericire și a dezvăluit numele ales de tinerii părinți pentru micuța lor.

Bunică la 54 de ani

Anca Țurcașiu a anunțat că a devenit bunică pentru prima dată la vârsta de 54 de ani. Nora ei, Andreea, a adus pe lume o fetiță. Artista a făcut acest anunț pe 16 iunie, prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare. Nepoțica ei, care poartă numele Zoe, a adus o mare bucurie în familie. „Acesta este un anunț oficial! De azi-noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți.”

Ce a spus artista despre căsătoria fiului său

Recent, Anca Țurcașiu a mărturisit că, deși are o relație foarte apropiată cu fiul ei, nu se implică în viața de cuplu a acestuia.

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee.
Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.(…) Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, spunea Anca Țurcașiu, pentru Viva.ro.

Radu, fiul artistei, s-a căsătorit în 2022 cu Andreea, iubita lui.

,,Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click.

Nu-și dorea să devină bunică

Imediat după ce a devenit soacră mare, vedeta a spus că nu-și dorește să devină bunică. Acum, lucrurile s-au schimbat și Anca Țurcașiu este în al nouălea cer.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască.

E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place.

Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a declarat  Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 după 22 de ani de căsătorie. Artista nu și-a mai refăcut viața sentimentală și s-a concentrat mai mult pe profesie. Cântăreața a fost căsătorită din 1998 până în 2020 cu George Cristian, de profesie medic.

„Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să o caut eu așa (n.r. – sufletul pereche), dacă e să se întâmple nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși, să avem de lucru, să fim bine și să oferim iubire”, spunea la un moment dat Anca Țurcașiu pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: