Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu a rupt tăcerea! Vedeta le-a răspuns celor care o acuză de faptul că și-a făcut opreții estetice

Anca Țurcașiu a rupt tăcerea! Vedeta le-a răspuns celor care o acuză de faptul că și-a făcut opreții estetice

Anca Țurcașiu atrage atenția cu felul în care arată.

Anca Țurcașiu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista are 51 de ani și arată ca trasă prin inel cu un ten perfect. Silueta de invidiat și aparițiile de puștoică au adus-o în atenția interuților care au acuzat-o pe Anca de faptul că ar fi apelat la medicul estetician.

Ce le-a răspuns Anca Țurcașiu gurilor rele?

Anca Țurcașiu a tăcut cât a tăcut, dar acum le-a dat răspunsul celor care o acuză de faptul că a exagerat cu operațiile estetice. Ea a acordat un interiu în care a vorbit despre acest subiect.

Frumoasa Anca Țurcașiu a declarat că are impresia că în țara noastră operațiile estetice au devenit o modă care a ajuns să transforme radical persoanele. Ea a spus că nu o interesează de ce spune lumea din jur și că îi invită pe cei răutăcioși să alăture poze cu ea de la fiecare vârstă pentru a vedea că nu există nici cea mai mică diferență de fizionomie.

Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr. Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui.„, a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

Anca Țurcașiu despre divorț

Anca Țurcașiu a divorțat recent de soțul ei cu care a trăit ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că flacăra dinre cei doi a încetat să mai ardă și și-au luat adio unul de la celălalt. Ea a declarat că a fost o despărțire dureroasă dar care a făcut-o un om mai puternic.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune.„, a mai spus Anca Țurcașiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: