Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat. Alimentele pe care le-a eliminat din meniul zilnic

Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat. Alimentele pe care le-a eliminat din meniul zilnic

GALERIE FOTO (7) Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat

Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat. Ajunsă la 51 de ani, Anca Țurcașiu, arată incredibil de bine. După divorțul de fostul soț, viața artistei s-a schimbat complet, iar acum a adoptat un nou stil de viață. La ce alimente a renunțat pentru a se menține în formă.

Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat. Alimentele pe care le-a eliminat din meniul zilnic

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La aproape doi ani de la divorțul de soțul său, viața artistei s-a schimbat complet. Vedeta arată incredibil de bine la 51 de ani, având o siluetă de invidiat. Anca arată cu 20 de ani mai tânără și are mare grijă la obiceiurile zilnice pe care le are. Cântăreața a slăbit câteva kilograme și a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea un ten perfect. În ceea ce privește secretul siluetei sale, artista explica faptul că are grijă la ceea ce mănâncă. „Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

După divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu pare că a întinerit. Vedeta este pregătită să-și refacă viața, fiind gata pentru o nouă legătură amoroasă. “Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta. Sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu pentru că merit! Simt că merit! Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică. Fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!”, a declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, despre divorțul de fostul soț

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar puțină lume se aștepta ca ei să se despartă după 22 de ani de căsătorie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, la scurt timp după ce medicul stomatolog a fost surprins în preajma unei femei misterioase. Ulterior, vedeta a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, spunea artista în iulie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: