Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, declarații emoționante despre viața de după divorț. Este gata să dea o nouă șansă iubirii

Anca Țurcașiu, declarații emoționante despre viața de după divorț. Este gata să dea o nouă șansă iubirii

La aproape doi ani după divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a reușit să se reinventeze și să fie mai strălucitoare ca niciodată. Reușește să discute deschis despre perioada dificilă pe care a traversat-o, iar cuvintele sale pot servi cu succes drept inspirație femeilor de pretutindeni.

Anca Țurcașiu, declarații emoționante despre viața de după divorț

În vara anului 2020, Anca Țurcașiu a împărtășit cu urmăritorii din mediul online o încercare dificilă a vieții sale. După 20 de ani petrecuți împreună, ea și Cristian Georgescu au decis să divorțeze, fără să dezvăluie însă motivele care i-au adus în acel punct. În acel moment, a mărturisit că este puternic afectată de cele întâmplate, dar în cele din urmă și-a găsit puterea să depășească acest impediment și să se reinventeze.

Acum, artista mărturisește că vede căsniciile dintr-o perspectivă diferită. Chiar dacă o despărțire nu este deloc ușoară pentru nimeni, a realizat în cele din urmă că uneori este cea mai bună alegere. Cei doi ani de când este singură au învățat-o multe, dar i-au și vindecat rănile sufletești.

„Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă’,  a mai spus Anca Țurcașiu.

Este gata să dea o nouă șansă iubirii

Astfel, Anca Țurcașiu a mărturisit că este pregătită să se implice într-o altă relație, atunci când va avea șansa. A investit mult timp și resurse în propria vindecare și evoluție, iar acum se simte mai fericită ca niciodată. După ce s-a asigurat că viața sa este în ordine, atât din punct de vedere profesional, cât și spiritual, este gata să-și dedice timpul și sentimentele și altei persoane. Este conștientă că va avea parte de o relație minunată, care nu va face decât să-i completeze perfect viața din ultimii ani.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta.Sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu pentru că merit!Simt că merit! Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică.Fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!’, a declarat Anca Țurcașiu pentru click.ro.

Anca Țurcașiu, despre viața după divorț: „Este greu să faci o schimbare majoră”

„Nimeni nu crede acest lucru (n.red.: că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a explicat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: