Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Primele poze de la evenimentul verii

Anda Adam a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Primele poze de la evenimentul verii

GALERIE FOTO (2)

Astăzi, Anda Adam și Yosif Mohaci au trăit momentul magic al căsătoriei religioase. Cu o apariție de senzație, cei doi au strălucit în fața celor prezenți, într-o zi încărcată de emoție și bucurie.

Primele imagini cu Anda Adam și Yosif Mohaci îmbrăcați în mire și mireasă

Anda Adam și Yosif Mohaci au ales această zi specială pentru a-și jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Emoțiile au fost la cote maxime, iar lacrimile de bucurie nu au întârziat să apară în momentul în care Yosif și-a văzut partenera în rochia de mireasă. Artista a optat pentru o rochie spectaculoasă, plină de pietre prețioase, care a atras toate privirile. Cu o greutate impresionantă de 20 de kilograme, rochia a subliniat rafinamentul și eleganța Andei.

Detalii spectaculoase ale ținutei miresei

Anda Adam nu a lăsat nimic la voia întâmplării în ziua nunții sale. Artista și-a dorit să iasă în evidență și a ales trei rochii spectaculoase pentru acest eveniment. Prima rochie, cu o greutate semnificativă, a fost plină de detalii prețioase, reflectând preferința ei pentru extravaganță.

Pantofii de mireasă, în nuanță de crem, au fost și ei împodobiți cu pietre, completând perfect ținuta extravagantă. Buchetul de mireasă, total diferit de cele clasice, a fost un alt element ce a captivat atenția.

O zi plină de emoții și momente speciale

După pregătirile de la un hotel de lux din Capitală, Anda și Yosif au plecat spre biserică în mașini separate. Anda a sosit însoțită de naș într-un bolid de lux, în timp ce Yosif și invitații au dat startul petrecerii într-un party bus.

Ceremonia religioasă a fost un moment de neuitat, plin de emoție și bucurie pentru toți cei prezenți. Cuplul a reușit să impresioneze prin eleganță și stil, iar imaginile surprinse în această zi vor rămâne amintiri de neprețuit pentru ei.

sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: