Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, întrebată de ce-și editează excesiv fotografiile: „Niciodată nu am promovat frumusețea trucată” VIDEO

Anda Adam, întrebată de ce-și editează excesiv fotografiile: „Niciodată nu am promovat frumusețea trucată” VIDEO

Anda Adam, întrebată de ce-și editează excesiv fotografiile: „Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”

Anda Adam a acceptat invitația lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, unde a vorbit cu inima deschisă despre faptul că de multe ori a încercat să atingă perfecțiunea, făcând sport în exces și ținând regimuri draconice. Iată detaliile!

Anda Adam, despre promovarea frumuseții trucate

Denise Rifai i-a adresat Andei Adam întrebarea roșie, „De ce promovați frumusețea trucată?”, în cadrul emisiunii. Vedeta a oferit un răspuns sincer, afirmând că nu a promovat niciodată frumusețea trucată în online. Aceasta susține că la vremea când oamenii catalogau o abordare falsă din partea ei în mediul online, ea era, de fapt, extrem de slabă și se afișa exact așa cum arăta pe atunci:

„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă și țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real. Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut… o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind.

Dar ce faci când faci un video? Când te filmezi real, într-un story pe Instagram sau faci un live, în același costum de baie sau în același body, că era un body negru, îmi aduc bine aminte despre ce ținută era vorba. Cum poți atunci, în timp real, să mai subțiezi o talie sau o coapsă, sau un fund? Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram tocmai pentru a demonstra că într-o lună eu am vrut să mă definesc extrem de tare și am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de grăsime pe talie, asta nu înseamnă că poza era trucată”, a dezvăluit Anda Adam la 40 de întrebări.

Anda Adam preferă viața la casă

Anda Adam este foarte cunoscută în țara noastră încă din 1999, când a colaborat cu trupa rap „ R.A.C.L.A.”, pentru cântecul „Nu mă uita”. Aceasta a devenit foarte îndrăgită de publicul românesc odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

În 2019, cântăreața a decis să se mute de la bloc, direct la vilă. Ea povestea pentru Click faptul că este foarte important să dețină curte pentru ca fiica ei să aibă un loc de joacă și un mediu plăcut:

„Nu intenţionez neapărat să mă mut într-o casă mai spaţioasă, pentru că apartamentul în care stăm acum este destul de mare. Însă vreau să am curte pentru ca Evelyn să se poată juca în voie. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, prefer să vorbesc atunci când lucrurile sunt aproape gata şi ne putem muta. Am avut cereri de la fani care voiau să le fac turul casei şi am făcut acest vlog pentru că vreau să vadă şi ei ce fac în timpul liber”, a declarat solista, potrivit Impact.

Sursa foto: Captură ecran „„40 de întrebări”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: