Redactia.ro
Home » Monden » Andra, apariție irezistibilă de Revelion. Cătălin Măruță nu s-a mai putut abține: ”Ești superbă!”

Andra, apariție irezistibilă de Revelion. Cătălin Măruță nu s-a mai putut abține: ”Ești superbă!”

GALERIE FOTO (4)

Andra, artista care reușește mereu să își surprindă fanii cu aparițiile sale spectaculoase, nu a dezamăgit nici în noaptea de Revelion. Alături de soțul ei, Cătălin Măruță, au ales să petreacă într-o locație exclusivistă, dar au ținut să împărtășească și acele momente speciale cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Andra și Cătălin Măruță au trăit momente de neuitat în perioada sărbătorilor, combinând glamourul și distracția cu momente speciale în familie. Cu apariții spectaculoase și proiecte profesionale de succes, cuplul continuă să inspire și să aducă bucurie fanilor lor.

Ce ținută a ales Andra Măruță de Revelion

Vedeta a împărtășit câteva instantanee de la petrecerea lor de Revelion pe Instagram, dezvăluind o ținută elegantă și un look spectaculos. Andra a optat pentru o salopetă all black, acoperindu-i inclusiv mâinile și picioarele, completată de o rochie gri cu aplicații strălucitoare. Coafura cu bucle retro și machiajul de seară au completat cu grație look-ul său rafinat. Accesorizată cu un colier și brățări cu pietre prețioase, artista a emanat eleganță și stil.

La un moment dat, Cătălin Măruță a venit lângă soția sa și a admirat-o intens. Întrebată de Andra dacă îi place rochia sa, Cătălin nu a ezitat și a exclamat: „Ești superbă!”. Astfel, cei doi au demonstrat încă o dată conexiunea specială pe care o împărtășesc, atât în plan personal, cât și în cel profesional.

Andra nu a făcut doar senzație cu apariția sa glamouroasă, ci a adus și bucurie fanilor săi în noaptea de Revelion, susținând un concert la localul unde au petrecut. Informațiile din presă dezvăluie că artista a încasat 10.000 de euro pentru un concert de o oră în această noapte specială, aducând astfel magia Revelionului în inimile fanilor săi.

Familia Măruță, vacanță de iarnă la Dubai

Înainte de Revelion, Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii au ales să profite de vacanța de sărbători și au plecat într-o escapadă de câteva zile. Crăciunul i-au găsit în Dubai, bucurându-se de căldură și întâlnind Moș Crăciun chiar pe plajă. Însă, familia Măruță s-a întors în țară înainte de finalul anului, pentru a participa la un eveniment important.

Pe 29 decembrie, a avut loc premiera în cinematografe a filmului „Tati part time„, în care Eva, mezina familiei, joacă un rol principal. Fratele și părinții micuței Eva au fost alături de ea la premiera de gală a filmului, care a fost primit cu entuziasm de către public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: