Redactia.ro
Home » Monden » Andra, atracția principală într-un bar din Vaslui. Ce părere are artista?

Andra, atracția principală într-un bar din Vaslui. Ce părere are artista?

GALERIE FOTO (3) bar-din-vaslui-andra

Andra este atracția pricipală într-un bar de Vaslui, sătenii venind special în locația respectivă pentru a-i asculta piesele ori… pentru a admira postere cu ea. Iată ce spune Andra despre asta!

Andra, atracția principală într-un bar din Vaslui

Este una dintre cele mai iubite artiste din România, așa că, poate, n-ar trebui să ne mire popularitatea ei dintr-un sat din provincie.

Un bar din Vaslui arată ca un… fan-club al Andrei. Pereții sunt tapetați cu imaginea vedetei, iar piesele ei răsună de dimineață până seara. Inițiativa aparține chiar patroanei de bar, care spune că a respectat dorințele clienților.

Aparent, sătenii din Oprișița sunt mari fani ai artistei și adoră să-i asculte piesele. “Andra arată foarte bine aici, dar mi-ar plăcea şi mai mult să fie ea în persoană şi nu o poză”, a mărturisit Dumitru, pentru Libertatea, în timp ce soarbe dintr- o halbă cu bere.

Reacția Andrei când a aflat de acest bar

Când a auzit artista cât de iubită este în acest bar, reacția ei a fost chiar cea așteptată. Andra le-a promis că va trece pragul barului și că va avea chiar și un recital pentru fanii ei din barul din Vaslui. “Le promit un concert de senzaţie. Iar proprietarului îi urez să aibă spor la vânzări şi îi promit că voi opri şi la el să beau o cafea când voi veni la concert acolo.”, a declarat artista pentru sursa amintită mai sus.

Andra le-a promis un viitor recital în bar.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Nu de puține ori, artista le-a făcut surprize admiratorilor ei. De ori câte ori i-a permis agenda, Andra și-a surprins fanii cu apariții neplănuite ori cadouri personalizate.

Citește și Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini