Redactia.ro
Home » Monden » Andra, în vacanță doar cu copiii. Motivul pentru care Măruță nu i-a însoțit

Andra, în vacanță doar cu copiii. Motivul pentru care Măruță nu i-a însoțit

GALERIE FOTO (5) Andra, în vacanță doar cu copiii

Andra, în vacanță doar cu copiii. Îndrăgita artistă se poate considera o femeie împlinită atât pe plan profesiona, cât și personal. Andra are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Recent, vedeta a plecat în vacanță doar cu copiii ei, iar internauții au fost curioși să afle de ce nu i-a acompaniat și Cătălin Măruță.

Andra, în vacanță doar cu copiii. Motivul pentru care Măruță nu i-a însoțit

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața formează un cuplu cu Cătălin Măruță de mulți ani, iar impreună au doi copii minunați, Eva și David. Andra este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, cântăreața și-a surprins fanii după ce le-a spus că a plecat în vacanță doar cu cei doi copii. Andra și Măruță sunt împreună de 16 ani și sunt căsătoriți de 14 anu. Pentru că amândoi sunt foarte ocupați cu cariera lor, nu reușesc întotdeauna să își stabilească în același timp concediul. Măruță este ocupat în această perioadă cu emisiunea sa, motiv pentru care Andra a plecat în vacanță cu Eva și David. Chiar și așa, Andra încearcă să se distreze alături de copiii ei.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Andra și Măruță

Andra și Cătălin Măruță au construit o familie frumoasă și au devenit părinti de două ori. Deși acum formează un cuplu solid, la începutul relației, Andra nu era deloc interesată de soțul ei. Niciunul dintre ei nu s-a așteptat ca lucrurile să evolueze în această direcție, dar în acest moment sunt foarte fericiti impreună. Prima întâlnire a celor doi a avut loc în urmă cu mai bine de 16 ani, în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2′, unde Cătălin Măruță era prezentator. Acesta a invitat-o pe artistă în cadrul unei ediții pentru a vorbi despre cariera sa.

„Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi’, a spus Andra.

În 2005, cei doi au decis să formeze un cuplu. În același an au decis să se mute împreună. „Mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot planuiam sa locuim impreuna. Cand m-am intors de la munca, Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou‘, a povestit Catalin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: