Redactia.ro
Home » Monden » Ce a achiziționat Andrada Precup, tânăra nevăzătoare, din premiul de 50.000 de euro de la X-Factor: „Cu banii mi-am luat …”

Ce a achiziționat Andrada Precup, tânăra nevăzătoare, din premiul de 50.000 de euro de la X-Factor: „Cu banii mi-am luat …”

Tânăra nevăzătoare care a cucerit o ţară întreagă cu vocea ei, Andrada Precup în vârstă de doar 19 ani este cea care a câștigat premiul de 50.000 de euro, la „X-Factor”, iar acum ne povestește ce a mai făcut și ce a ales să achiziționeze din banii câștigați. Ea susține că investește în dezvoltarea ei profesională, deoarece dorește să lanseze un album, dar și a achizionat și o reală necesitate pentru ea. Iată unde s-a dus premiul de 50.000 de euro!

Andrada Precup: „Ștefan m-a făcut să înțeleg că…”

Andrada Precup este care care a câștigat simpatia publicului din România în urma participării sale la cel de-al nouălea sezon al competiției „X-Factor”. Tânăra nevăzătoare este și cea care a plecat cu premiul, de 50.000 de euro, acasă, la finalul emisiei. 

Tânăra nevăzătoare a dat detalii despre viața ei de după concursul X Factor. Aceasta a avut prilejul să cânte alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul „Te iubesc, femeie!”. Ea îi recunoaște meritele, mentorului său, Ștefan Bănică Jr:

„Reporter: Andrada, ce ai mai făcut după „X-Factor”? 

Andrada Precup: Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa „Mama” în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena. 

Am înţeles de la el cât de importantă este conexiunea dintre artiști pe scenă. Apoi, de când s-a mai potolit pandemia, am profitat din plin de stagiunea colegiului, „Live la Enescu”, realizată și condusă de profesorii noștrii, Dana Bartzer și Dan Creimerman, unde elevii colegiului susțin concerte transmise în direct pe facebook de echipa Art Channel”, potrivit „click.ro”.

Ce proiecte muzicale pregătește Andrada Precup 

Tânăra a povestit că este foarte preocupată de cariera ei muzicală, își continuă studiile, lecțiile de canto. Aceasta povestește că a susținut și câteva concerte, dar și că și-a lansat primul videoclip.

Totodată, Andrada Precup a dezvăluit că își dorește enorm să lanseze un album pentru încânta sufletele oamenilor: 

Reporter: Aşadar, ai continuat lecţiile de canto? 

Andrada Precup: Da, cu doamna Dana Bartzer, care este profesoară la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. 

Reporter: Și ce activități ai mai avut alături de colegii tăi? 

Andrada Precup: De curând, eu alături de câteva colege de la secția de canto jazz-pop a liceului, am susținut două concerte dedicate jazz-ului, bineînțeles, conduse tot de doamna profesoară. Primul recital a fost la The Pub Universității, iar cel de-al doilea la Camera de Comerț și Industrie, din București. Am cântat alături de trei instrumentiști de excepție: Puiu Pascu (la pian), Titi Herescu (la tobe) și Dan Creimerman (la bas). A fost o experiență unică, deoarece am avut ocazia atât eu, cât și colegele mele, să cântăm live alături de muzicanți cu o vastă experiență. 

Reporter: Ai avut ceva activitate… 

Andrada Precup: Da. Și în urmă cu două luni, am lansat primul meu videoclip, pentru melodia „Bumerang”. Este o piesă la care țin foarte mult și în a cărei poveste cred cu tărie. Sunt convinsă că indiferent de cât de departe ne-am afla de persoana iubită, iubirea revine ca un bumerang. În ceea ce privește un posibil album, nu ştiu ce să spun, dar eu îmi doresc ca în viitorul apropiat să pot lansa unul care să mă definească”, mai relatează sursa citată. 

Ce a făcut Andrada Precup cu marele premiu „X-Factor”?

Andrada Precup a mărturisit că și-a cumpărat un apartament în care s-a mutat recent:

„Reporter: În ce ai investit banii din premiu? 

Andrada Precup: Cu premiul de la „X-Factor” am reușit să-mi iau un apartament în care m-am mutat de curând”, conform aceleași surse. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: