Redactia.ro
Home » Monden » Andra se bucură de o situație financiară foarte bună după cei 20 de ani de carieră. Ce venituri are artista

Andra se bucură de o situație financiară foarte bună după cei 20 de ani de carieră. Ce venituri are artista

Andra se numără printre artistele din România care a reușit prin talentul său deosebit să ajungă la inimile publicului. A avut șansa să-și facă vocea auzită încă de de la o vârstă fragedă, iar anii petrecuți pe scenă i-au oferit o viață de care poate fi mândră. Este mamă, soție, artistă și activă în domeniul televiziunii, veniturile sale fiind pe măsură.

Andra se bucură de o situație financiară foarte bună după cei 20 de ani de carieră

Născută în data de 23 august 1986 în Câmpia Turzii, Andra s-a afirmat din primii ani de viață pentru dragostea sa pentru muzică. A fost binecuvântată cu o voce deosebită, iar părinții săi i-au oferit susținerea lor permanentă. A debutat pe scenă pe când avea doar 7 ani, s-a bucurat de aprecierea celor din jur, așa că șansa să devină o artistă cunoscută în toată țara nu a întârziat să apară.

Cel care a ghidat-o la fiecare pas a fost chiar tatăl său, care pentru mult timp a îndeplinit și rolul de impresar. Andra cânta la diferite spectacole și evenimente, iar ulterior Costi Ioniță a ajutat-o să se lanseze în muzică. În toți cei mai bine de 20 de ani de carieră, artista s-a remarcat pentru melodiile sale care eu reușit mereu să spună o poveste, dar și pentru prezența sa elegantă și mereu modestă.

Ce venituri are artista

Pe lângă dragostea și admirația de care are parte, Andra se bucură și de o situație financiară pe măsură. Conform datelor disponibile în presă până în acest moment, aceasta ar avea un tarif generos pentru spectacolele sale. Mai exact, artista reușește să câștige suma de 3000 de euro pentru un concert de o oră, bani la care se adaugă și veniturile sale din aparițiile la televizor.

Pe lângă activitatea artistică, Andra este un membru consacrat al juriului „Românii au talent”. Aparițiile sale la televizor în această ipostază îi aduc lunar 10.000 de euro, dar câștigurile nu se opresc aici pentru ea. Are numeroase contracte de imagine, iar în urmă cu ceva timp a fost și jurat al emisiunii „„Vocea României Junior”.

Andra are o familie deosebit de frumoasă alături de Cătălin Măruță

Indiferent de succesul pe plan profesional, Andra a demonstrat mereu că împlinirea sa cea mai mare este familia. Este căsătorită cu Cătălin Măruță din anul 2018, iar rodul iubirii lor au fost doi copii: Eva și David. Astfel, artista și-a dobândit o reputație foarte bună în rândul fanilor săi, care o consideră un model demn de urmat.

Familia Măruță s-a remarcat pentru prezența modestă, deoarece Andra și Cătălin au reușit să se facă cunoscuți pentru cariera lor, în timp ce viața lor privată a fost ferită de atenția publică.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certă e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”,  a declarat Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: