Redactia.ro
Home » TV » Andra şi Cătălin Măruţă, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi

Andra şi Cătălin Măruţă, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii împreună și își trăiesc discret povestea de iubire. Iată cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Unde s-au cunoscut Cătălin Măruță și Andra pentru prima dată

Cătălin Măruță și Andra sunt împreună din anul 2005, așadar au o relație de 15 ani. Sunt căsătoriți din 2008 și au devenit părinții a doi copii frumoși.

Ei s-au cunoscut chiar la emisiunea pe care Măruță o avea pe TVR, iar Andra a fost invitată ca artist. Ei au fost prieteni la început, dar relația lor a început să se dezvolte.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a spus Andra Măruță.

Cum a cerut-o Cătălin Măruță de soție pe Andra

La trei ani de când au început să iasă împreună, Cătălin Măruță a cerut-o de nevastă pe Andra, când aceștia erau însoțiți și de familiile lor.

„Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus ‘Da’, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, a zis prezentatorul TV

Secretul lor? Sunt prieteni, înainte de a fi orice. Acesta este secretul relației lor longevive.

”Suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta.”, a mărturisit el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: