Redactia.ro
Home » Monden » Andra și Delia vor scoate o piesă împreună? Cele două artiste sunt pe cale să înceapă o colaborare

Andra și Delia vor scoate o piesă împreună? Cele două artiste sunt pe cale să înceapă o colaborare

GALERIE FOTO (2) Andra și Delia vor scoate o piesă împreună

Andra și Delia vor scoate o piesă împreună? Sunt cele mai îndrăgite artiste ale momentului din România și reușesc de ani buni să se mențină în fruntea topurilor muzicale. Recent, Andra a făcut un podcast având-o invitată pe Delia, iar relația dintre cele două este una de prietenie, cu toate că se zvonea că ar fi rivale. Spre deliciul fanilor lor, cele două artiste au vorbit și despre o posibilă colaborare pe viitor.

Andra și Delia vor scoate o piesă împreună? Cele două artiste sunt pe cale să înceapă o colaborare

Andra și Delia vor scoate o piesă împreună? Fără doar și poate sunt cele mai talentate și apreciate artiste din România. Delia și Andra reușesc să își emoționeze fanii cu melodii unice. Recent, Delia a fost invitată în podcast-ul Andrei, iar acestea au vorbit despre cariera și viața personală. Cu toate astea, mulți se așteptau ca între cele două artiste să existe o rivalitate, cel puțin din punct de vedere profesional.

Ei bine, Delia și Andra au demonstrat că au o relație de prietenie. Deși nu au băut niciodată o cafea împreună, cele două cântărețe au avut ocazia să împărtășească lucruri frumoase în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Cum partenerii celor două artiste, Măruță și Răzvan Munteanu au decis să stea pe canapea, ascultându-le pe acestea, Delia și Andra au purtat o discuție normală și interesantă. Pentru cei care se întreabă când vor scoate o piesă împreună, Delia și Andra au dat vestea surprinzătoare. La începutul podcast-ului, Andra a întrebat-o pe Delia când vor colabora pe plan muzical. „Când scoatem o piesă noi două?”. Imediat, Delia a venit cu răspunsul care a bucurat multă lume: „Asta trebuie făcută. Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!„. Așadar, există șansa ca Andra și Delia să colaboreze pe viitor, cu toate că abordează stiluri muzicale diferite.

Mai mult, fanii celor două au avut ocazia de a le asculta cântând împreună, cel puțin pentru câteva secunde. Amuzate de situație, Delia a început să cânte o melodie de-a colegei sale, în timp ce Andra a fredonat câteva versuri din piesela blondinei.

Andra si Delia, colaborare muzicala

Ce i-au spus artistele lui Măruță

Andra a vrut să le demonstreze oamenilor că nu există probleme de rivalitate între ea și Delia, dându-le ca exemplu pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. „Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, competiție”, a spus Andra, dând exemple de alte vedete care sunt văzute ca rivale, cum ar fi Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Alături de ele au fost și soții lor, Cătălin Măruță și Răzvan Munteanu, care au intervenit pe alocuri cu mici discuții. S-au distrat, au pus întrebări și au dezvăluit mai multor lucruri interesante. S-a discutat despre dietă, Andra a vorbit despre relația ei cu Măruță, iar Delia despre hate-ul pe care și l-a luat în mediul online după acea scrisoare deschisă a artiștilor spre Guvern. Discuția s-a încheiat cu o discuție despre credință și religie, dar și o provocare a lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: