Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu are un nou iubit!? Bărbatul este un cunoscut om de afaceri

Andreea Antonescu are un nou iubit!? Bărbatul este un cunoscut om de afaceri

Andreea Antonescu a comis-o din nou! A fost prinsă de paparazzi la brațul unui afacerist celebru. Cine este bărbatul și cea făcut Andreea Antonescu alături de el. 

Andreea Antonescu, din nou îndrăgostită

Andreea Antonescu a ieșit la vânătoare imediat după ce fostul soț i-a semnat divorțul. Acesta a avut încercări de relații cu bărbați celebrii printre care și Ștefan Manolache. Relația cu Prințișorul Taxiurilor nu a mers, iar acum a fost suprinsă la brațul unui afacerist celebru.

Andreea Antonescu a ieșit în oraș alături de prietenele sale Andreea Bălan și Diana Dumitrescu, dar în cadrul a apărut și un bărbat care părea a fi foarte apropiat de Andreea Antonescu. După ce grupul a luat masa la un restaurant de lux din Capitală, Andreea Antonescu a plecat alături de afacerist la apartamentul său. Este vorba despre Viorel Băcanu care are mai multe afaceri de succes în București. Rămâne de văzut dacă relația celor doi este doar o aventură sau ceva serios.

Ce declara Andreea Antonescu în urmă cu câteva luni

Andreea Antonescu a fost întrebată dacă este pregătită pentru o nouă relație după divorțul de Traian Spak. Acesta a vorbit și despre tipul de bărbat pe care și-l dorește să îl aibă lângă ea. Ea a mărturisit la acea vreme că momentan nu există nimeni în viața sa amoroasă.

Cred că îmi doresc o persoană puternică lângă mine. Nu aș mai vedea viața altfel! Cu relații de compromis, lucruri mici, lucruri în care să ne băgăm pentru o anumită perioadă din frică sau dorința de a nu rămâne singuri. Nu e de mine, nu e pentru mine.

Îmi doresc o persoană puternică lângă mine, o persoană realistă, o persoană alături de care să pot clădi! Cred că astea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat că să pot clădi alături de el!(…)Atâta timp cât găsesc persoana potrivită, da, bineînțeles! Sunt foarte pregătită pentru o nouă relație!„, a precizat Andreea Antonescu.

Etichete: