Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica FOTO

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica FOTO

GALERIE FOTO (2)

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta care ne-a marcat copilăria cu prezența sa în trupa Andre, alături de Andreea Bălan, așteaptă cel de-al doilea copil cu un celebru jurnalist și prezentator TV. Iată toate detaliile!

Anunțul emoționant al Andreei Antonescu despre noua minune din viața ei

Andreea Antonescu le-a împărtășit urmăritorilor săi, pe rețelele sociale faptul că va deveni mămică pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Vrînceanu și că este pregătită pentru această nouă etapă din viața ei. Cântăreața și-a dorit să le mulțumesc tuturor fanilor săi pentru susținerea pe care o primește de zi cu zi de la ei, iar în semn de respect a dorit ca toți aceștia să afle marea veste direct de la ea.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988 .
Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!
Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!
Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris vedeta pe Instagram. 

Totul despre Victor Vrînceanu, noul partener de viață al Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu este noul partener de viață al Andreei Antonescu. Cei doi au ținut departe de lumea mondenă sarcina vedetei, până acum, când vedeta a împărtășit marea bucurie din viața lor.

Victor Vrînceanu are 34 de ani și este de profesie jurnalist. Acesta a terminat studiile la Facultatea Româno-Americană, iar apoi a mai absolvit cursuri și la Universitatea de Jurnalism. Ulterior a intrat în această nișă, mass-media. Jurnalistul a lucrat la Gazeta Sporturilor, timp de 7 ani, iar apoi s-a angajat la ProSport. Acesta a devenit celebru pentru munca pe care o prestează atunci când publicația a fost vândută către Radu Budeanu, patronul CanCan.

Victor Vrînceanu s-a făcut remarcat, iar acum deține postul de redactor șef la Cancan.

Sursa foto: paginademedia.ro

Etichete: