Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu, război total cu tatăl Andreei Bălan? Replica artistei după ce Săndel Bălan a făcut-o praf: „S-a tăvălit cu Iustin din Mizil, a pozat în Playboy, toate mizeriile… “

Andreea Antonescu, război total cu tatăl Andreei Bălan? Replica artistei după ce Săndel Bălan a făcut-o praf: „S-a tăvălit cu Iustin din Mizil, a pozat în Playboy, toate mizeriile… “

Au trecut mai bine de 20 de ani de la destrămarea Trupei Andre, mai mult, fetele s-au și împăcat între timp, însă ies la iveală noi detalii picante despre ruptura dintre cele două Andre. Săndel Bălan o acuză fără menajamente pe Andreea Antonescu că ea ar fi cea vinovată pentru ruptura trupei care făcea furori în anii 2000.

Tatăl Andreei Bălan lansează o serie de acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Săndel Bălan afirmă că jumătatea roșcată a trupei a fost de vină pentru destrămare.

Scandalul a căpătat proporții în momentul în care Andreea Bălan a declarat că Săndel Bălan ar fi plecat cu toți banii strânși de cele două cântărețe în cadrul celebrei trupe care, din nefericire, după doar doi ani de succes, s-a „evaporat”.

“N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea (n.r. Andreea Bălan) vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei”, a declarat Săndel Bălan, potrivit Click.ro.

“N-a spus (n.r. Andreea Bălan) că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a mai explicat Săndel Bălan.

Andreea Antonescu, replica pentru Săndel Bălan

Deși nu este de acord cu ceea ce afirmă Săndel Bălan, Andreea Antonescu nu vrea să intre într-un scandal cu acesta. Mai mult, susține că tatăl Andreei Bălan le-a ajutat foarte mult și datorită lui au cunoscut succesul, a mărturisit Andreea Antonescu, în direct, la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan (n.r. Capatos), de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a asumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac. Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a explicat Andreea Antonescu, în emisiunea lui Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: