Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu s-a despărțit de iubitul tinerel

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubitul tinerel

andreea antonescu

Bombă în showbizul românesc la începutul anului. Deși formau o pereche de doar câteva luni, Andreea Antonescu și iubitul său, Ștefan Manolache, au decis să pună punct relației lor. Cântăreața a făcut deja o primă declarație în legătură cu despărțirea și a menționat că a fost o decizie de comun acord.

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubitul tinerel

Deși toți îi admirau împreună, iar Andreea mărturisea că e foarte fericită lângă Ștefan, iată că adevărul era altul. Se pare că relația lor nu funcționa, iar despărțirea a fost iminentă. Andreea Antonescu a confirmat, pentru Wowbiz, despărțirea de iubitul tinerel. ”Da, ne-am despărțit”, a fost declarația vedetei.

De ce s-au despărțit?

Andreea a menționat și că nu a existat un motiv clar al despărțirii, cel puțin nu unul pe care să-l spună presei, însă a precizat că e vorba despre o decizie comună. ”Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, ne-a spus Andreea Antonescu.

Imediat cum și-au anunțat despărțirea, amândoi au șters fotografiile comune de pe rețelele de socializare. Pesemne, decizia a fost una definitivă și nu lasă loc de împăcare.

Citește și Trupa André s-a reunit după 17 ani. Cum sună noua lor piesă?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini