Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit! Cei doi abia deveniseră părinți. Cântăreața a spus motivul separării

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit! Cei doi abia deveniseră părinți. Cântăreața a spus motivul separării

GALERIE FOTO (2) Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit! Cei doi abia deveniseră părinți. Cântăreața a spus motivul despărțirii

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit, deși abia au devenit părinți. Cântăreața a spus și care este motivul despărțirii dintre ea și tatăl fetiței ei. Iată amănunte!

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit! Cei doi abia deveniseră părinți. Cântăreața a spus motivul separării

E o undă de șoc în showbiz-ul românesc, mai ales printre fanii celor doi! Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au devenit părinții unei fetițe acum câteva luni. Poate că fanii lor se așteptau să fie anunțată o altă veste bună, însă lucrurile au luat o întorsătură total opusă.

Andreea Antonescu n-a vrut să facă un secret despre separare, ba din contră!

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Cântăreața ar vrea, așa cum a spus, să nu ofere prea multe informații despre ce a fost în relația ei, semn că nu îi este neapărat prea ușor.

Pe 14 august 2022, fosta membră a trupei Andre anunța cea de-a doua sarcină, dar și începutul poveștii de iubire cu Victor Vrînceanu. Într-o imagine cu ea însărcinată, pe pat, zâmbitoare, cântăreața mărturisea că el este tatăl bebelușului din pântecul ei. La nici măcar un an distanță, s-a produs – iată – despărțirea.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, anunța Andreea Antonescu la acel moment.

Cântăreața a avut o relație și cu Traian Spak, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume fiica lor, Sienna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: