Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o

GALERIE FOTO (5)

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Artista și-a uimit fanii cu noile fotografii de pe contul ei de Instagram. Iată cum au reacționat urmăritorii acesteia!

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Andreea Bălan și-a uimit fanii cu noile sale fotografii postate pe contul de Instagram. Artista a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă nu așa cum s-ar fi așteptat mulți, ci pentru filmările unui nou videoclip. Cântăreața a strălucit în noua ei apariție, iar internauții au reacționat imediat la clipul vedetei.

Fosta soție a lui George Burcea a lansat o nouă piesă intitulată ”Stele căzătoare”, care a ajuns imediat la sufletul publicului. Fanii au reacționat imediat atunci când au văzut-o pe Andreea Bălan îmbrăcând din nou rochia de mireasă. Aceștia au apreciat-o foarte tare pentru ținuta pe care a abordat-o în videoclip.

Andreea a precizat că totdeauna va fi puternică, indiferent de greutățile pe care le întâmpină în viață, bineînțeles, așa cum a demonstrat de fiecare dată.

„«Stele căzătoare» este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul”, a declarat Andreea Bălan.

Fanii artistei au reacționat imediat în comentarii și au apreciat-o pe cântăreață pentru puterea de care a dat dovadă mereu, dar bineînțeles și pentru apariția senzațională din clipul melodiei, acolo unde a îmbrăcat din nou rochia albă de mireasă.

”Ești un om minunat, un exemplu pentru multe femei. Meriți să fii fericită. Piesa este foarte frumoasă”/ „Rochița este superbă, iar tu ești spectaculoasă”/ „Ce rochie superbă și piesa e minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Andreea Bălan le-a primit la videoclipul cel nou.

Din ce cauză Andreea Bălan nu mai poate rămâne însărcinată

După ce în trecut a fost de două ori la un pas de moarte, medicii i-au spus Andreei Bălan că nu mai poate rămâne însărcinată. Apropiați ai artistei spun că Andreea Bălan s-a întristat foarte tare când a aflat și s-a temut că actualul partener, Tiberiu Argint, o va părăsi. Însă, se pare că acesta ar fi înțeles situația.

„Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.”, a spus un apropiat al celor doi.

Având în vedere că nu mai poate face copii, deoarece și-ar risca viața, Andreea Bălan a dat de înțeles într-un interviu că și-ar dori să apeleze la o mamă surogat. Însă, legile din România nu permit acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: