Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și Tiberiu Argint au publicat prima fotografie împreună! Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au publicat prima fotografie împreună! Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan și Tiberiu Argint au publicat prima fotografie împreună! Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au postat prima fotografie oficială în calitate de cuplu. Cei doi se află în vacanță de ziua artistei și se pare că nu-și mai ascund iubirea de ochii lumii. 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au publicat prima fotografie împreună! Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc mai mult ca niciodată, iar asta se deduce din fotografia pe care tocmai au postat-o împreună. Cei doi se află acum în vacanță, în Grecia, și se bucură de momentele petrecute împreună, mai ales că este și ziua celebrei artiste.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au publicat prima fotografie împreună! Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere

Andreea Bălan a împlinit 37 de ani, iar cu această ocazie, iubitul ei, Tiberiu Argint, a publicat o fotografie cu ei pe contul lui de Instagram și a scris un mesaj de ziua ei: ”La mulți ani, iubita mea”. De asemenea, Andreea a postat și ea mai multe fotografii din vacanța din Grecia, însă singură. Interpreta preferă acum să își țină viața personală departe de camerele de filmat, și se pare că nici în emisiunile de televiziune sau în interviuri nu face declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește acum.

”Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat artista în urmă cu puțin timp.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au împlinit un an de relație

În urmă cu aproape doi ani, Andreea Bălan a anunțat că divorțează de George Burcea, împreună cu care are doi copii. Vedeta a fost în conflict cu celebrul actor, acuzându-l pe acesta că a consumat substanțe interzise. Ulterior, Andreea l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, de care a simțit o conexiune aparte. Așadar, la scurt timp, cei doi au început o relație, iar lucrurile între ei par să se așeze ușor, dar sigur. Duminică, Andreea și Tiberiu au împlinit 1 an de relație, fiind la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, cel puțin așa pare din dedicațiile pe care și le fac unul altuia.

Andreea și Tiberiu au ales să sărbătorească primul an de relație într-un mod cu totul special. Și-au spus „La mulți ani” de pe nisipul unic din Dubai. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au împărtășit momentele frumoase și pe rețelele de socializare, împreună cu internauții. „La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat”, i-a scris Andreea Bălan iubitului ei la ultima poză cu el de pe Instagram. „La cât mai mulți, iubita mea!”, a fost răspunsul lui Tiberiu Argint.

Blondina este activă pe rețelele de socializare, dovada fiind și comunitatea numeroasă pe care o are de circa 1,5 milioane de urmăritori. Vedeta postează zilnic fotografii din Dubai, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în vacanță. În ultima postare, Andreea s-a afișat într-un costum de baie de culoare alb etalându-și formele superbe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: