Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce loc au ales cei doi: ”Merg în această țară pentru prima oară”

Andreea Bălan și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce loc au ales cei doi: ”Merg în această țară pentru prima oară”

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce loc au ales cei doi: ”Merg în această țară pentru prima oară”

Andreea Bălan se bucură din plin de relaxarea restricțiilor și de timpul liber pe care îl mai are, căci acum se află într-o vacanță de vis cu nimeni altul decât Tiberiu Argint. Iată unde au decis cei doi să meargă!

Andreea Bălan și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce loc au ales cei doi: ”Merg în această țară pentru prima oară”

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar acest lucru se întâmplă pentru că este foarte apropiate de fanii ei. Vedeta comunică foarte mult cu aceștia pe rețelele de socializare astfel că, de curând a dezvăluit că pleacă în vacanță, însă nu singură, ci cu iubitul ei Tiberiu Argint.

Cei doi au decis să călătorească împreună și să se bucure mai mult unul de celălalt, iar artista le-a arătat deja fanilor și destinația unde au să plece, țara pe care o va vizita pentru prima dată. Vedeta a ales să meargă cel mai probabil în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai, acolo unde în ultima vreme toate vedetele de la noi au ales să să ducă în vacanță.

Încă din urmă cu doar câteva ore vedeta le-a spus fanilor din aeroport că va pleca într-o scurtă vacanță și că e foarte bucuroasă că va vizita această țară pentru prima dată. Cum nu putea să fie singură, vedeta și-a luat și iubitul, deși nu a postat nimic cu el pe pagina de socializare, însă e evident din fotografiile publicate de bărbat pe contul său personal de Instagram.

”Vă pup dragălașilor, plec în vacanță, o mică vacanță. Vă țin la curent cu destinația. Merg în această țară pentru prima oară și sunt foarte fericită”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce loc au ales cei doi: ”Merg în această țară pentru prima oară”

Andreea Bălan, surprinsă de paparazzii în tandrețuri cu Tiberiu Argint

Se pare că relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint merge foarte bine, chiar dacă jurata de la ”Te cunosc de undeva”  a ales să fie foarte discretă și să nu facă publice prea multe informații legate de bărbatul de care e îndrăgostită și cu care are o frumoasă poveste de dragoste.

În urmă cu o lună Andreea Bălan a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro în tandrețuri cu partenerul său de viață. Aceștia se aflau la o terasă din Capitală și și-au dat frâu liber sentimentelor, au stat îmbrățișați și și-au împărțit sărutări. După mai multe minute în care s-au simțit bine împreună, aceștia au plecat pe drumuri diferite, fiecare cu mașina lui.

Andreea Bălan nu locuiește în prezent cu Tiberiu Argint, asta pe motivul că fetițele ei încă sunt mici, iar acesta nu ar înțelege situația în prezent, însă cu siguranță vor face acest pas în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: