Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie alimentară va avea George Burcea de plătit fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan

Ce pensie alimentară va avea George Burcea de plătit fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan

George Burcea pare să plătească scump divorțul de Andreea Bălan și George Burcea, cel puțin când vine vorba de pensia alimentară pe care actorul le-o datorează fetițelor pe care le are cu cântăreață.

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a terminat brusc, undeva la sfârșitul lui 2019 și începutul lui 2020, iar de atunci cei doi foști sunt în divorț, care ar urma să se pronunțe legal undeva la sfârșitul anului în curs, cel mai curând.

Și cum se judecă de atâta timp pentru custodia celor două fetițe pe care le au, Ella și Clara, se pare că George Burcea va fi nevoit, după ce se va pronunța oficial divorțul, să plătească o sumă frumușică de bani pentru toată această perioadă în care au fost separați.

Ce pensie alimentară va avea George Burcea de plătit fetițelor Andreei Bălan

Chiar și în cazul în care se va obține custodie comună cu Andreea Bălan, George Burcea se va vedea nevoit să plătească pensia alimentară din urmă.

Așa cum scrie în Codul Civil, pensia alimentară – redenumită obligație de întreținere – se poate acorda în natură (prin asigurarea celor necesare traiului) și a cheltuielilor pentru educarea, învățătura și pregătirea profesională, iar cuantumul acesteia este, în cazul a doi copii, o treime din veniturile nete ale părintelui.

Chiar dacă pandemia a dat planurile peste cap pentru toți artiștii, cuantumul minim al pensiei alimentare pe care va fi nevoit să o plătească George Burcea va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar, socotind că veniturile sale lunare se ridică la doar 2.700 de lei.

George Burcea, dator vândut la Andreea Bălan?

Legea prevede, explicit, că obligația de întreținere trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, adică de la depunerea actelor de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan, astfel că actorul va avea de plătit o sumă cu multe zerouri.

Cum divorțul dintre ei pare că se va finaliza la doi ani de la depunerea actelor, George Burcea s-ar putea vedea în situația de a avea de plată nu mai puțin de 20.000 de lei către fiicele avute cu Andreea Bălan.

”Andreea Bălan îi va cere banii până la ultimul leuț, mai ales că George a făcut câteva greșeli față de ea și a terfelit-o în presă. Și nu îl văd să nu plătească, mai ales că Andreea nu s-ar teme să ceară executarea silită sau să îl dea, din nou, în judecată”, a declarat un apropiat al artistei, pentru FANATIK.

Dacă George Burcea va refuza să plătească obligațiile în urma divorțului de Andreea Bălan, conform legii, va fi pasibil de săvârșirea unei infracțiuni, pentru acest fapt fiind prevăzută cu amendă sau chiar închisoare de la șase luni la trei ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: