Redactia.ro
Home » Monden » Mulți au crezut că sunt rivale, dar cum se înțeleg, de fapt, Andra și Andreea Bălan

Mulți au crezut că sunt rivale, dar cum se înțeleg, de fapt, Andra și Andreea Bălan

GALERIE FOTO (3)

Andra și Andreea Bălan au surprins printr-o postare pe rețelele de socializare. Cele două artiste au demontat orice zvon legat de o posibilă rivalitate între ele. Au demonstrat că au o relație apropiată de foarte mulți ani și se bucură acum, de fiecare dată când se văd. Iată cum s-au pozat alături de fetițele lor!

Mulți au crezut că sunt rivale, dar cum se înțeleg, de fapt, Andra și Andreea Bălan

Andra și Andreea Bălan au făcut o surpriză fanilor lor, pe Instagram! Cele două artiste s-au pozat una lângă cealaltă, alături de fetițele lor, părând destul de fericite de revederea dintre ele. Andreea Bălan a fost cea care a postat imaginea și a dezvăluit că Andra înseamnă ”foarte mult pentru ea”. Asta deoarece se cunosc de mai bine de două decenii, prin prisma turneelor în care au mers împreună. Andreea Bălan s-a declarat încântată și de faptul că a ajuns în momentul în care s-a pozat lângă Andra, alături de fiicele lor.

”O poza cat o mie de cuvinte ✨Andra inseamna foarte mult pentru mine deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii🤗❤️🥳 Ma bucur mult de fiecare data cand o revad🎤👏🏻@andra @evamaruta @ellamaya.official ✨”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere. ”Parcă mă uit la voi și intru automat în trecut 😍😍ce timpuri, ce mici erați, ce trec anii… Si uite că după 20 de ani sunteți top👏👏👏va pupacesc mult și pe copii voștrii le mănânc obrajorii plini de ciocolată 😍😍😍😍pupici gărgărițelor❤️❤️❤️😘😘😘😘/Ce faina e poza! ❤️ Eu imi amintesc concertul din Timișoara de la turneul Andre cu Andra in deschidere. 😍/Sunteti superbe ❤️❤️❤️❤️/Nu am cuvinte să descriu această poză. 😍 Mi s-a topit inima. ❤️ Vă ador, ființe minunate! 😍😍❤️❤️/ Superbe😍😍❤️/Fete dragi și cu suflet frumos!❤️ @andra @andreeabalanofficial/Așteptăm un duet❤️”, sunt o parte dintre comentariile fanilor celor două artiste.

Andreea Bălan, mărturisire sinceră în podcastul lui Măruță: ”Nu am o voce… Ca Andra, de exemplu”

Invitată de curând în podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a recunoscut că nu are o voce excepțională ca artist, comparându-se cu Andra. Astfel, pentru a ajunge la inimile publicului și pentru a se diferenția de ceilalți cântăreți, a decis să aibă coregrafii speciale pe scenă, în timpul concertelor.

“Când am plecat în Mexic, la competiția de dans, am zis că trebuie să mă întorc acasă cu medalia. Alea două luni jumate au fost cele mai grele din viața mea. Dar când am venit acasă cu medalia de argint mi-am zis că ăla e momentul să îmi schimb cariera.Și m-am gândit ce să fac să nu fiu că ceilalți artiști, să fiu specială. Pentru că nu am o voce… Ca Andra, de exemplu. Și atunci am făcut show-uri de revistă. A fost un moment decisiv. Trebuia să mă diferențiez cu ceva”, a povestit Andreea Bălan, la podcastul “Acasă la Măruţă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: