Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Misty, amanta pentru care Keo a lăsat-o pe Andreea Bălan! Cei doi au o relația și acum

Ce s-a întâmplat cu Misty, amanta pentru care Keo a lăsat-o pe Andreea Bălan! Cei doi au o relația și acum

GALERIE FOTO (3) Ce s-a întâmplat cu Misty, amanta pentru care Keo a lăsat-o pe Andreea Bălan! Cei doi au o relația și acum

Misty și Keo formează o relație de mai bine de 7 ani de zile, după ce au lăsat-o pe Andreea Bălan cu ochii în soare. Iată ce s-a întâmplat acum cu cea care l-a înnebunit pe artist. 

Ce s-a întâmplat cu Misty, fosta amantă a lui Keo

În urmă cu șapte ani, presa scria despre despărțirea Andreea Bălan de iubitul și managerul ei Keo. S-a speculat atunci că artistul avea o amantă, iar la ceva timp după despărțirea de Andreea Bălan, acesta s-a afișat cu tânăra care i-a furat mințile.

Misty a rămas alături de el de atunci și au dus relația la un alt nivel, semn că iubirea dintre ei era mai mult decât credeau oamenii la vremea respectivă. Misty a a dus-o pe lume pe Arya la sfârșitul anului 2017, în decembrie. Misty și Keo au devenit un cuplu după ce artistul s-a despărțit de cântăreața Andreea Bălan.

Ce s-a întâmplat cu Misty, amanta pentru care Keo a lăsat-o pe Andreea Bălan! Cei doi au o relația și acum

Ultima oara când au fost văzuți împreună Misty și Keo au fost pe data de 21 iunie anul trecut. Keo și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Misty a fost alături de el în această zi specială. Bineînțeles, aceștia au avut-o alături și pe fetița lor, Arya. Misty și Keo se înțeleg de minune, găsindu-și fericirea unul în brațele celuilalt și punând familia pe primul plan.

Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa “Azi vii mâine pleci”. Melodia a ajuns repede number one în topurile românesti și s-a menținut peste opt luni în clasament – un record de longevitate în topuri. Artistul s-a născut în România, dar a locuit de mic în Elveția, acolo unde a început să cânte cu mai multe trupe live în festivaluri de muzică, ajungând chiar să deschidă show-ul lui David Bowie în Festivalul de la Montreux. Keo a lansat peste 30 de piese si videoclipuri, din care trei au ajuns nr. 1 în topuri si alte nouă au intrat în top 20.

Ce s-a întâmplat cu Misty, amanta pentru care Keo a lăsat-o pe Andreea Bălan! Cei doi au o relația și acum

Keo a fost managerul Andreei Bălan

Keo a fost managerul Andreei Bălan, timp de patru ani, până în momentul în care s-au despărțit, însă contribuția lui nu a fost chiar una crucială la succesul blondei.

“El i-a propus să fie manager și ea a fost de acord. O ajută cu diverse chestii, i-a mai găsit piese, i-a mai dat câte o idee despre ce show să facă sau ce fel de costume. În asta a constat ajutorul lui, în faptul că i-a dat niște idei pe care ea le-a dus mai departe și le-a concretizat. Iar muncă lui Keo a fost răsplătită cu vârf și îndesat, mai exact cu sumă de 1.500 de euro pe luna, ceea ce însemna aproximativ 10% din câștigurile ei lunare. Unde mai pui că, din septembrie până în martie, el nu a mai contribuit cu nimic la carieră ei, iar ea l-a plătit în continuare”, a declarat o sursă din anturajul solistei, pentru CANCAN.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: