Redactia.ro
Home » Monden » Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală. Medicii i-au depistat un diagnostic periculos

Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală. Medicii i-au depistat un diagnostic periculos

Momente de cumpănă pentru Keo! Artistul a fost operat de urgență, după ce medicii i-au depistat un diagnostic periculos. În urma intervenției, Keo a fost internat timp de o săptămână.

Keo a suferit o triplă intervenție chirurgicală. Medicii i-au depistat un diagnostic periculos

Keo a fost operat de urgență! Cântărețul a fost depistat cu hernie. Însă, în timpul intervenției, medicii au descoperit că Keo avea hernii inghinale și una femurală. După această procedură, artistul a stat internat o săptămână.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a declarat Keo, potrivit Ciao.ro.

Keo: „Sunt acasă, mă simt mai bine”

Keo se află acum acasă alături de iubita și fiica sa. Abia așteaptă să-și reia activitatea muzicală.

”Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița lor, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul.

Keo este împreună cu Misty, Alexandra Pavel pe numele real, de ani buni, după ce acesta s-a despărțit de Andreea Bălan. Misty a adus-o pe lume, în 2014, și pe fetița lor, Arya. Misty i-a fost amantă lui Keo și, iată că acum sunt în postura de cuplu fără să se mai ascundă de ochii cuiva. Într-un interviu pentru Ciao, Misty a declarat despre rolul de mamă că se bazează pe răbdare.

Cum arată și cu cine seamănă Arya, fetița lui Keo și a lui Misty

”Ceea ce aș putea să le sfătuiesc pe mămici ar fi că nu e absolut nimic grav în a găsi puțin timp și pentru tine, copilul nu pățește nimic dacă îl lași cu bunica sau cu tăticul…Eu nu am putut să lipsesc deloc de lângă puiul meu când era atât de mic. E foarte dificil pentru unele mămici, dacă nu au niciun fel de ajutor sau sprijin, iar în acest caz nu aș ști ce sfat să le dau, ci le-aș spune: «Răbdare… totul se așază treptat și frumos… avem o misiune de îndeplinit, este miracolul vieții… cel mai minunat, important și sfânt lucru din viața noastră!”Problema mea a fost că refuzam efectiv ajutorul și trebuia să le fac eu pe toate în ceea ce o privea pe «bebelușă» pentru ca mi se părea că nimeni nu o face la fel de bine ca mine, dar nu este ok să fii așa maniacă și încă lucrez la acest capitol.Se creează o dependență mult prea mare de ambele părți și apoi cu greu stă copilul cu altcineva în afară de tine, iar tu cu greu pleci undeva, oriunde, fără copilul tău.Nu a fost cazul să apelez la un specialist, dar încurajez acest lucru! Este foarte important să cerem ajutor atunci când simțim că este nevoie și când simțim ca nu putem face fata singuri.Atunci când ai un bărbat lângă tine care te iubește, te apreciază, care te face să te simți frumoasă și cea mai importantă, care te sprijină, te ajută, te protejează, nici nu ai cum să o iei razna… Copilul perfect sănătos, familia, iubirea, siguranța de acasă, toate acestea împreună formează acel echilibru care te menține cu capul pe umeri”, a  declarat Misty.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: