Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan, dezvăluiri despre despărțirea de Keo și divorțul de George Burcea

Andreea Bălan, dezvăluiri despre despărțirea de Keo și divorțul de George Burcea

Andreea Bălan, dezvăluiri despre despărțirea de Keo și divorțul de George Burcea

Andreea Bălan a fost întotdeauna un artist foarte deschis cu fanii săi. Așa cum s-a întâmplat în urmă cu 5 ani, când a spus toate motivele care au dus la despărțirea de Keo, acum vorbește liber despre divorțul de George Burcea. Astăzi, cântăreața a publicat un filmuleț pe Youtube, în care a descris diferențele dintre cum au afectat-o cele două evenimente din viața ei amoroasă.

Deși, de-a lungul timpului nu și-a comparat relațiile și nici bărbații, acum a ales să le povestească fanilor despre Keo și George Burcea. Andreea Bălan a spus cum au afectat-o cele două despărțiri și cum a trecut peste dezamăgiri. De asemenea, artista a răspuns la mai multe întrebări ale fanilor, inclusiv câți bani câștigă din Youtube.

La cinci ani de la despărțire, Andreea Bălan vorbește despre despărțirea de Keo.

Ce spune Misty, actuala iubită a artistului

Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu artistul Keo. Cei doi au fost împreună când Bălan era foarte tânără și era extrem de cunoscută pe piața muzicală. Au fost împreună timp de 8 ani de zile și s-au despărțit pentru că Andreea a fost înșelată. Mai exact, Keo a avut o relație de aproximativ un an cu Misty, cea cu care a rămas împreună până astăzi.

În vlogul publicat astăzi pe Youtube, Andreea Bălan explică ce s-a întâmplat în sufletul ei la acel moment. Artista spune că i-a fost mult mai greu după despărțirea de Keo, pentru că era mult mai tânără. Acum, a privit cu mai multă maturitate finalul relației, deși suferă pentru că sunt afectate cele două fetițe ale sale.

„Am avut o relație de opt ani și despărțirea a fost extraordinar de grea. Pentru că în momentul în care stai atâția ani cu cineva, acel om face parte din tine și din personalitatea ta. Chiar dacă, cu fostul soț, am avut o relație mai scurtă, de 4 ani jumate, din această relație au rezultat doi copii. Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile. Doar că, în prezent, am gestionat mai bine emoțional această despărțire, pentru că eu sunt mult mai bine sufletește. Acum cinci ani, mi-a fost foarte greu să gestionez suferința, pentru că eu încă eram într-o căutare a mea, nu înțelegeam ce e cu mine, omul, nu persoana de la televizor. Căutam foarte multe răspunsuri despre mine, să mă-nțeleg pe mine. Acum sunt mult mai bine emoțional și am reușit să gestionez această despărțire mai bine decât în trecut.”

Când divorțează Andreea Bălan. Tot ce se știe până acum despre separarea artistei de George Burcea

Ce spune Misty, actuala iubită a artistului

Recent, și Misty a decis să facă dezvăluiri despre relația sa cu Keo. De-a lungul timpului, artista a fost judecată pentru că „a spart casa” Andreei Bălan. Însă, în ciuda

„Pornisem cu dreptul în industria muzicală, dar mi-am dat cu stângul in dreptul, daca pot spune asa. Piesa Bang’ cu care m-am lansat în cariera solo se licențiase în foarte multe țări și în loc să îmi onorez invitațiile la posturile de radio și tv din acele țări, eram prea prinsă în vâltoarea unui scandal care a luat o foarte mare amploare la acea vreme, ne-a afectat foarte mult și astfel am ratat acel tren internațional’. (…) Noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya (n.r. fetița lui Keo cu Misty) ne-a unit și mai mult, într-adevar, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea”, a mărturisit Misty.

Câți bani câștigă Andreea Bălan din Youtube. Cântăreața face vlog

De câțiva ani, Andreea Bălan realizează și conținut pentru Youtube. A adunat pe această platformă peste 385.000 de urmăritori, având aproximativ 200.000-300.000 de vizionări, în medie, la fiecare filmuleț postat. Întrebată de către fani de ce s-a apucat și de vlogging, artista a spus că, astfel, reușește să fie mai aproape de fanii săi. Astfel, îi distrează pe aceștia cu nebuniile din vlog, dar le oferă acces și în momente intime din viața sa.

De multe ori, Andreea Bălan a fost întrebată câți bani câștigă din Youtube. Artista nu a dat o sumă exactă, ci a spus că banii nu rămân la ea, fiind foarte puțini:

„Nu, dragilor, din Youtube-ul românesc, nu faci foarte mulți bani. Eu fac atâția bani cât să-mi acopăr montajul, pentru că eu nu montez, nu am timp să montez.”

Mai mult, cântăreața a explicat că orice estimare realizată pentru câștigurile din Youtube, se face prin raport la prețurile reclamelor din străinătate. În România, aceste reclame se plătesc extrem de puțin, toți youtuberii spunând că ei nu câștigă aproape nimic din platforma propriu zisă, ci din asocierile de imagine pe care le fac în filmulețele lor de pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: