Redactia.ro
Home » Monden » Când divorțează Andreea Bălan. Tot ce se știe până acum despre separarea artistei de George Burcea

Când divorțează Andreea Bălan. Tot ce se știe până acum despre separarea artistei de George Burcea

Când divorțează Andreea Bălan

Când divorțează Andreea Bălan, de fapt? Poate că mulți ne întrebăm asta după ce am văzut, pe Instragam, Youtube și în presă, tot scandalul dintre cei doi. Este clar că între ei doi nu mai există nicio cale de împăcare, mai ales după schimbul de replici din ultimele zile.

Mulți dintre fanii celor doi sperau totuși ca actorul și cântăreața să găsească o cale de împăcare, mai ales de dragul celor două fete pe care le au împreună, Clara și Ella. Se pare însă că divorțul lor este la doar un pas distanță.

Când divorțează Andreea Bălan. Actele au fost depuse

Totul a început în urmă cu două luni când au apărut primele zvonuri despre despărțirea dintre cei doi. La acel moment, s-a aflat și că George Burcea consumă droguri. Andreea Bălan a confirmat ulterior că acesta, alături de alte motive, au dus la ruptura dintre ei.

Cei doi nu și-au mai vorbit de atunci, dar și-au transmis mesaje voalate prin rețelele de socializare. Chiar acum câteva zile, George Burcea și-a atacat soția printr-un mesaj dur pe Instagram. Reacția lui a venit după ce Andreea Bălan a blocat accesul actorului la conturile fetițelor lor, mai multe detalii aici.

Într-o discuție la postul de televiziune Antena Stars, la emisiunea Showbiz Report, prezentatorul Andrei Ștefănescu nu a știut cum să se refere la relația dintre cei doi, astfel că Andreea Bălan a lămurit lucrurile. Dat fiind că actele de divorț sunt depuse, acesta este fostul soț.

”Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus”, a spus cântăreața.

Bălan a fost întrebată și dacă l-a sunat pe George Burcea, de ziua de nume, aceasta a spus că îl va suna pentru ca fetița cea mare să își ureze tatăl.

”Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate, dar cred că timpul le așează pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea”, a mai spus Andreea Bălan despre situația actuală dintre ea și actor.

De altfel, în mai multe rânduri, cântăreața a spus că relația dintre fetele ei și tatăl lor nu va fi afectată, iar aceștia vor continua să comunice de dragul celor două fiice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: