Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Andreei Bălan la atacurile fostului soț. „Este într-o perioadă de rebeliune”

Reacția Andreei Bălan la atacurile fostului soț. „Este într-o perioadă de rebeliune”

GALERIE FOTO (6) Andreea Balan si George Burcea

Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare că nu se sfârși în curând. Fostul soț al cântăreței continuă să o acuze de fiecare dată când are ocazia pe rețelele de socializare.

Reacția Andreei Bălan la atacurile fostului soț

Andreea Bălan și George Burcea continuă scandalul, deși cei doi au decis de comun acord să divorțeze la începutul lunii martie. Cântăreața a ținut să reacționeze la atacurile fostului soț, subliniind faptul că George Burcea se bucură că a scăpat de responsabilități.

Aceasta a declarat că s-a văzut nevoită să îl blocheze pe George de pe contul Ellei, motivul fiind postările nepotrivite ale acestuia.

Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor.

Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține„, a spus Andreea Bălan.

Artista a declarat că postările pe care George le-a făcut în ultima vreme pe rețelele de socializare au deranjat-o foarte mult.

Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin‘, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

George Burcea continuă atacurile la adresa fostei soți

Nici George nu se lasă mai prejos. După ce a postat un mesaj în care preciza că Andreea l-a blocat de pe contul fetiței lor, Ella, actorul a postat astăzi un mesaj pe contul de socializare.

Trăim într-o lume în care senzaționalul, irefutabilul și exclusivul au întâietate, iar cultura, arta și mai ales omenia sunt împinse ușor, dar sigur, în mocirlă.

O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieții, cei din jur te vor critica. O lume în care dacă ești persoană publică trebuie să primești cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie‘, a scris George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună capăt unei relații de cinci ani, după ce au împlinit doar un an de la nuntă. Artista are împreună cu George două fetițe, Ella și Clara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: