Redactia.ro
Home » Monden » Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul a jignit-o pe fosta soție

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul a jignit-o pe fosta soție

GALERIE FOTO (7) Andreea Balan si Burcea

Căsnicia dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit la începutul lunii martie. Deși păreau că se iubesc, cei doi au ajuns să se jignească la fiecare pas.

George Burcea a jignit-o pe Andreea Bălan

În ziua de Paște, tradiția spune ca întreaga familie să se unească pentru a sărbători împreună Învierea Domnului. Dar pentru Andreea Bălan și George Burcea se pare că nu mai există cale de întors, după ce aceștia și-au spus adio la începutul lunii martie.

Însă, probleme dintre ei pare că nu iau sfârșit, un exemplu ar fi jignirile pe care Burcea i le-a adus cântăreței chiar în ziua de Paște. Acesta și-a atacat fosta soție cu mesaje jignitoare pe rețelele de socializare.

Înainte de miezul nopții, Burcea a postat pe Instagram mai multe poze cu fetița lor, Clara, iar la scurt timp, acesta a observat că nu mai are acces la contul fiicei sale.

Acest lucru l-a enervat la maxim pe actor și la determinat să posteze mai multe mesaje adresate către Andreea Bălan.

George Bălan i-a scris vorbe grele blondinei prin intermediul Instagram Stories.

Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”, “Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, scria George în mesajele pe Instagram.

Reacția Andreei Bălan

Cântăreața nu s-a lăsat mai prejos și a ținut morțiș să-i trimită și ea un mesaj, dar prin intermediul Instagram Stories.

Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să nu mai apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, i-a scris Andreea Bălan lui George Burcea.

Conflictul dintre cei doi a început în momentul în care George Burcea a postat o imaginea unui bărbat cu satârul la gât împreună cu mesajul „De ce îmi scoți, fă, ochii.” Jignită se pare, Andreea l-a blocat pe actor pe Instagram de pe contul fiicei sale, Clara.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Clara și Maia, dar se pare că acest  lucru nu-i împiedică să-și arunce vorbe urâte de fiecare dată când prind ocazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: