Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul șocant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Mesajul șocant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Mesajul șocant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Mesajul șocant apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”. A trecut mai mult de o lună de la despărțirea cuplului Andreea Bălan și George Burcea, și se pare că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Mesajul șocant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Înainte de a-și întemeia o familie cu George, Andreea a avut o relație de mai bine de opt ani cu artistul Keo. Motivul despărțirii de Keo a fost faptul că acesta mai avea o relație de câțiva ani cu Misty, o cântăreață cu care artistul a colaborat în trecut. Această trădare nu a putut fi iertată, iar Andreea a decis că era mia bine să se despartă.

Între timp artista l-a cunoscut pe George Burcea la filmări, și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au împreună două fetițe, iar imediat după nașterea micuței Clara cei doi au decis să se căsătorească. Dar se pare că lucrurile nu au funcționat, iar cei doi au hotărât să se despartă.

Mesaj șocant pe pagina de Facebook al lui George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu o lună, iar anunțul l-a făcut chiar artista. Potrivit Wowbiz.ro, pe pagina de socializare a actorului George Burcea a apărut ieri un mesaj halucinant.

Unele persoane se pare că încă mai simpatizează cuplul Andreea-Keo, și una dintre ele i-au scris pe contul lui George un mesaj năucitor.

Eu zic așa… Relatia ei cu tine a fost o furie a trecutului!
De ce piesele scoase după ruptura de Keo sunau doar despre trecutul ei, despre trădare, dezamăgire, iubire imensă?!
George, Andreea este născuta pentru a rămâne lânga Keo și noi, majoritatea, așa ne dorim să o vedem!!!
Tu ai ales să fii actor și în familie, nu numai pe scena!
Misty cred că are toate motivele să fie îngrijorată!!!!!”, a scris o fană a Andreei Bălan pe pagina de Facebook a lui George Burcea.

Andreea a vorbit la televizorul care a fost motivul despărțirii și dacă mai este vreo cale de împăcare.

Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus Andreea Bălan despre relația ei cu George Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: