Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a pozat Andra la mare. Fanii sunt în delir

Cum s-a pozat Andra la mare. Fanii sunt în delir

Andra, in costum de baie

Andra s-a bucurat de acest weekend la mare, alături de familie! Artista s-a pozat într-o ipostază în care rar îți este dat să o vezi.

Cum s-a pozat Andra la mare. Fanii sunt în delir

Andra a plecat în acest weekend la mare, cu familia, pentru a-și încărca bateriile, pentru noua săptămână. Acolo s-a bucurat alături de cei dragi de momentele frumoase, dar s-a pozat și într-o ipostază rară: în costum de baie, într-o piscină. Ce-i drept, costumul nu este vizibil, pentru că artista evită se se afișeze astfel, potrivit Spynews.

„Încă nu putem face o baie în mare, dar nu mai e mult! Am dat o fugă pe litoral doar pentru o plimbare și să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână! ❤️”, a scris Andra pe Instagram, în dreptul imaginii din piscină, alături de familia ei.

Andra și familia ei sunt la piscină, la mare. Toți poartă ochelari de soare și zâmbesc larg.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra într-un interviu.

Singurele fotografii în care Andra apare în toată splendoarea, în costum de baie, sunt de pe vremea când era la început de relație cu Cătălin Măruță. De exemplu, în imaginea de mai jos, Andra este alături de Cătălin Măruță, într-o escapadă romantică.

Andra a avut coronavirus

Andra și întreaga sa familie nu a fost ocolită de coronavirus. Odată cu infectarea, Andra a mărturisit că i-a fost puțin afectată vocea.

”Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!. Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.

Cum a fost cerută Andra în căsătorie

Andra a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că a avut cerută în căsătorie într-un mod romantic. Într-o telelogondolă, în Veneția.

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, a declarat Antena într-o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: