Redactia.ro
Home » Monden » Ce înălțime are Andra? O concurentă de la Românii au talent a determinat-o să spună adevărul

Ce înălțime are Andra? O concurentă de la Românii au talent a determinat-o să spună adevărul

GALERIE FOTO (5) Andra, in costum de baie

Ce înălțime are Andra? Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Jurata de la Românii au talent a surprins pe toată lumea după ce a recunoscut ce înălțime are, detaliu pe care nu îl cunoștea multă lume. Așadar, Andra a reușit să-și uimească fanii.

Ce înălțime are Andra? O concurentă de la Românii au talent a determinat-o să spună adevărul

Ce înălțime are Andra? Este cunoscută și îndrăgită de milioane de români, dar cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce înălțime are Andra. Celebra artistă a dezvăluit un detaliu intim chiiar în cadrul emisiunii Românii au talent. Spre surprinderea tuturor, Alesia Vornicu, concurenta de 11 ani din Târnăveni a fost cea care a determinat-o pe artistă să spună adevărul. Soția lui Cătălin Măruță a întrebat-o pe concurentă ce înălțime are, iar aceasta i-a spus că are 1,65 de metri.

Impresionată, artista a dat un răspuns surprinzător: „Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani… Succes pentru ce ai pregătit! Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”. La rândul ei, Alesia a fost speriată că v-a pleca acasă : „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi „x-urile” alea mari… Am crezut că o să plec acasă”, a fost dialogul dintre Andra și concurentă.Astfel, putem spune că Andra face parte din categoria artistelor minione, precum Inna, Amna, Andreea Bălan, Mira sau Ami.

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România.

Tot în cadrul emisiunii de la PRO TV, artista a fost scoasă din sărite de o concurentă. Prima reacție a venit din partea lui Forin Călinescu, care a dat ”X” imediat ce a auzit piesa, spunându-i acesteia să se pregătească pentru anul viitor. De cealaltă parte, artista a răbufnit. Vedeta a spus că inițial a crezut că prestanța acesteia este o glumă, întrebând-o dacă a pierdut vreun concurs de cărți de a ajuns la emisiune cu o asemenea piesă. „Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat soția lui Cătălin Măruță

Andra, despre cea de-a treia sarcină

În ultima perioadă, fanii artistei au observat că aceasta a câștigat câteva kilograme în plus, motiv pentru care tind să creadă că Andra ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta susține că după a doua sarcină, kilogramele au fost tot mai greu de dat jos. “Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos.Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior. (…) m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul”, a declarat Andra. Artista și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de peste 12 ani și au împreună doi copii absolut minunați, pe David și Eva, rodul iubirii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: