Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Nu o să-ți vină să crezi!

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (6) Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în prezent se poate declara o femei împlinită. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruță și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Ei bine, cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a mai avut două relații înainte de-al cunoaște pe celebrul moderator.

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Nu o să-ți vină să crezi!

Cu câți bărbați s-a iubit Andra înainte să se căsătorească cu Măruță. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai puternice și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie frumoasă și doi copii minunați. Cu toate astea, puțini știu că vedeta a mai avut două relații înainte să îl cunoască pe Măruță.

Unul dintre ei a fost Dragoș Caploiu, component al trupei Groove, cu care a avut o relație de doi ani și jumătate. Se pare că cei doi s-au despărțit chiar înainte va artista să participe la Cerbul de Aur, unde a câștigat locul al doilea. Andra a suferit enorm în urma despărțirii de Dragoș, dar motivele despărțirii nu au fost niciodată aflate, chiar dacă s-a zvonit că ar fi fost vorba despre infidelitate. “Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la Cerbul de Aur. Ea a fost foarte afectată. Îl iubea foarte mult şi a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, a declarat un apropiat al Andrei.

Andra si Dragos Caploiu

De asemenea, Dragoș a declarat că nu s-a pus problema de infidelitate, doar că acest lucru s-a întâmplat. “Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodată. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus şi Dragoş. Întrebată despre foștii iubiți, Andra a spus mereu că a fost o fată cuminte în tinerețe pentru că nu a avut mulți iubiți. “Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieţi, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul.Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin”, a spus Andra.

Cătălin Măruță nu a crezut în relația cu Andra

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu exemplu pentru multă lume, dar până să ajungă aici, Andra a luptat mult pentru a fi împreună cu el. Într-un live pe Instagram, artista a declarat că soțul său nu a crezut la început în relația lor. “Nu a crezut în relația noastră, am umblat după el o grămadă. Dar i-am spus că eu am umblat mult prin țară, am cântat mult, nu îmi trebuie cluburi, îmi trebuie liniste și un om cum ești tu. El nu a crezut că eu sunt așa, dar până la urmă l-am convins. Eu mă simt binecuvântată din punctul asta de vedere că ne-am găsit, că am un om care îmi aduce liniștea”, a spus Andra. Într-un final, Măruță s-a lăsat păgubaș, iar acum cei doi au o familie frumoasă și doi copii care le aduc multe bucurii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: